ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Φιλική νίκη με Γιακουμάκη για το Λεβαδειακό

Φιλική νίκη με Γιακουμάκη για το Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 της Χαλκίδας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στην έδρα της δεύτερης χάρη σε δύο γκολ του Πέτρου Γιακουμάκη.

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες στη φιλική αναμέτρηση των Βοιωτών με τη Χαλκίδα, που διεξήχθη στην έδρα της δεύτερης.

Οι "πράσινοι" πήραν τη νίκη με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Γιακουμάκη. Στο 15ο λεπτό ο Τόνι Σίλβα μπήκε από τα πλάγια περνώντας δυο αντιπάλους και την κατάλληλη στιγμή έδωσε την ασίστ στον Γιακουμάκη ο οποίος από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ. Στο 34ο λεπτό ο Γιουσούφ βρήκε ωραία τον σκόρερ του πρώτου γκολ ο οποίος με πλασέ έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 πετυχαίνοντας και το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

ΑΟ Χαλκίς (Αυλωνίτης): Σταυριανός (46' Ντελέκος), Στεργιανός (88' Αγγελάτος), Θωμάς (65'Τσατσαρώνης), Μπακομήτρος, Καραμπάς, Ταυταρίδης (65' Ανέστης), Μπουσινάκης (81' Χατζηστάμου), Ντελέκος, Κονσταντίνοφ (81' Λούκας), Πολίτης, Βαλκάνος (72'Παλιάτσιος)

Λεβαδειακός (Ανιγκό): Εμπασί (57' Δασκαλάκης), Τσαμπούρης, Μεντί, Τριποτσέρης (57' Μάγκας), Αντιλέχου, Καραχάλιος ( 57΄Καλτσάς), Μητρόπουλος ( 57' Ομπιόρα), Καψάσκης (82' Μπραντάο), Γιουσούφ (57' Σουμπίνιο), Γιακουμάκης (57΄Βασιλείου), Τόνι Σίλβα (57' Τζαφάρ).

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ