ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαράντος και Καζναφέρης αποχώρησαν από τον Λεβαδειακό

Φαράντος και Καζναφέρης αποχώρησαν από τον Λεβαδειακό
Φαράντος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τους Δημήτρη Φαράντο και Γιώργος Καζναφέρη. Διπλό διοικητικό "διαζύγιο" στην ομάδα της Βοιωτίας με τους τρεις βαθμούς σε πέντε παιχνίδια.

Το βράδυ της Τρίτης (2/10) η ΠΑΕ Λεβαδειακός γνωστοποίησε με ανακοίνωση ότι οι Δημήτρης Φαράντος και Γιώργος Καζναφέρης δεν συνεχίζουν στην ομάδα. Ο πρώτος είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, ενώ ο δεύτερος στο ξεκίνημα της σεζόν είχε ανακοινωθεί ως αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Φαράντος έχει συνδέσει το όνομά του με τη σύγχρονη ιστορία του Λεβαδειακού, καθώς υπηρετεί την ομάδα εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια. Έχει διατελέσει προπονητής, γενικός αρχηγός και τεχνικός διευθυντής.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που αποχωρεί από τον Λεβαδειακό ο Γιώργος Καζναφέρης. Η ανακοίνωση: "Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τους κυρίους Κασναφέρη Γεώργιο και Φαράντο Δημήτριο. Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ τους ευχαριστεί για τη μέχρι σήμερα συνεργασία και τους εύχεται κάθε επιτυχία επαγγελματική και προσωπική".

Ύστερα από πέντε αγώνες στη Super League, ο Λεβαδειακός έχει 1 νίκη και 4 ήττες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ