ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Εθνική Μαρόκου μέσω Λεβαδειακού ο Μπελγκαζουανί

Εθνική Μαρόκου μέσω Λεβαδειακού ο Μπελγκαζουανί
Μπελγκαζουανί

Την επιστροφή στην Εθνική ομάδα του Μαρόκου μέσω του Λεβαδειακού έχει ως στόχο ο Τσακίρ Μπελγκαζουανί. Χωρίς την οικογένειά του στη Βοιωτία ο 28χρονος μεσοεπιθετικός. Το παρασκήνιο της μεταγραφής του στους "πράσινους".

Το τελευταίο χρονικά απόκτημα του Λεβαδειακού (μαζί με τον Βούλγαρο Ντομοβτσίσκι) είναι ο Τσακίρ Μπελγκαζουανί. Ο Γαλλομαροκινός έφυγε από τη Μπρεστ, η οποία ήθελε να αποδεσμευτεί από τα "βαριά" συμβόλαια που είχε στο δυναμικό της.

Έτσι ο 28χρονος, που γεννήθηκε στη Γαλλία αλλά είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα του Μαρόκου, έμεινε χωρίς ομάδα, αναζητώντας κάτι διαφορετικό, ένα πρωτάθλημα από αυτά που δεν είχε ξαναπεράσει. Οι μέρες περνούσαν δίχως να βρει αυτό που επιθυμεί, ώσπου ο Λεβαδειακός έκανε επίσημη πρόταση, την οποία έκανε αποδεκτή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα χρήματα που προβλέπει το συμβόλαιό του είναι αρκετά λιγότερα από τις 100.000 ευρώ το χρόνο (έχει υπογράψει για δύο χρόνια). Στόχος του Μπελγκαζουανί, όπως λέει στους ανθρώπους του, είναι μέσω των εμφανίσεων που θα πραγματοποιήσει στην ομάδα της Βοιωτίας να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Υπενθυμίζεται πως στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχουν και τρεις συμπατριώτες του. Ο προπονητής της Ζακύνθου, Καλίντ Κάραμα, ο Ζαουάντ Ζαϊρί, που και αυτός βρίσκεται στην ομάδα του Ιονίου νησιού, αλλά και ο Ντα Κόστα του Ολυμπιακού. Προτού καταλήξει στον Λεβαδειακό ο Μπελγκαζουανί, φέρεται να είχε προταθεί και σε άλλες ελληνικές ομάδες.

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός ανεβάζει καθημερινά ρυθμούς, με την ελπίδα να πραγματοποιήσει όσο πιο σύντομα γίνεται το ντεμπούτο του. Άλλωστε η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε την προτελευταία μέρα των μεταγραφών, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκεται πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Στη Βοιωτία έχει έρθει μόνος, όχι με την οικογένειά του. Η σύζυγός του, που είναι έγγυος στο δεύτερο παιδί, είναι στη Γαλλία.

Επόμενο ματς για τον Λεβαδειακό αυτό της Τετάρτης (23/9, 16.00) με τον Παναθηναϊκό, στη Λεωφόρο. Ανεβασμένοι οι παίκτες του Άκη Μάντζιου μετά το "διπλό" στο Καυτανζόγλειο με τον Ηρακλή.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ