ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Επασί: "Εθνική Καμερούν μέσω του Λεβαδειακού"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο γκολκίπερ του Λεβαδειακού, Ντεβί Επασί, υποστήριξε ότι στόχος του είναι μέσα από τις εμφανίσεις του με τους Βοιωτούς να κληθεί στην εθνική Καμερούν.

Γεννήθηκε στο Σουασί-σου-Μονμορενσί της Γαλλίας, αλλά έχει ρίζες από το Καμερούν. Ο 24χρονος τερματοφύλακας, Ντεβί Επασί, ήρθε το καλοκαίρι στην Ελλάδα, δοκιμάστηκε στο Καρπενήσι από τον Ζοζέ Ανιγκό και αποκτήθηκε από το Λεβαδειακό.

Μάλιστα στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League (εντός με ΠΑΟΚ κι εκτός με Παναθηναϊκό) έχει καταφέρει να κρατήσει απαραβίαστη την εστία του. Με δηλώσεις του σε ΜΜΕ του Καμερούν, υποστήριξε ότι θέλει μέσα από τις εμφανίσεις του με τη φανέλα των Βοιωτών να κληθεί στα "λιοντάρια".

"Όταν ο Ανιγκό έφθασε στην Ελλάδα, έψαχνε έναν καλό τερματοφύλακα. Μίλησε με τον ατζέντη μου. Πήγα να δοκιμαστώ για μια εβδομάδα κι έπεισα. Δεν αμφέβαλα ποτέ για τις δυνατότητες μου, αλλά δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία. Τώρα που ήρθε δεν μπορώ να την αφήσω.

Από τη στιγμή που είμαι επαγγελματίας και παίζω στην πρώτη κατηγορία, είναι στόχος μέσα από τις εμφανίσεις μου με την ομάδα να κληθώ στην εθνική Καμερούν. Είναι ένα όνειρο που είχα από μικρός", υποστήριξε ο Ντεβί Επασί.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ