ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

"Ενδιαφέρον για Ανιγκό, όλα ανοιχτά για Λεβαδειακό"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ανιγκό EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός επιδιώκει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος εξετάζει και τις υπόλοιπες προοπτικές που έχει στα χέρια του. Ξεκαθαρίζει το θέμα.

Ο Λεβαδειακός κατάφερε να κρατηθεί εύκολα στην εφετινή Super League. Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, έχει συμπληρώσει 31 βαθμούς και είναι στο +10 από την Κέρκυρα, η οποία όπως έχουν τα δεδομένα υποβιβάζεται.

Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχημένη πορεία των Βοιωτών έπαιξε ο Ζοζέ Ανιγκό, ο οποίος το καλοκαίρι αποφάσιζε να υπογράψει στους "πράσινους", κερδίζοντας τις εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές, όταν ο Λεβαδειακός είχε μείνει αήττητος επί οκτώ ματς.

Ένα από τα πιο "καυτά" ζητήματα που καλείται να διευθετήσει η ΠΑΕ είναι η ανανέωση του συμβολαίου του 57χρονου προπονητή, το οποίο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει. Στην πατρίδα του Μασσαλού γράφουν ότι δεν είναι βέβαιο πως θα ανανεώσει και πως αυτή τη στιγμή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες για την πρόσληψή του.

Μένει να φανεί εάν πράγματι ο Ανιγκό, που χαρακτηρίζεται "δημοφιλής" στη Γαλλία, αποχαιρετήσει την ομάδα της Βοιωτίας, με την οποία έχει απολογισμό 10 νίκες, 10 ισοπαλίες και 11 ήττες, ή αποφασίσει να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του. Μέσα στις επόμενες μέρες θα προκύψουν εξελίξεις.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ