ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έκπληξη με Γιουσούφ στον Λεβαδειακό

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Γιουσούφ EUROKINISSI SPORTS

Δίχως να είναι τιμωρημένος ή τραυματίας ο Μοχάμεντ Γιουσούφ, έμεινε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Σαββάτου (31/3, 19.30) με τον Λεβαδειακό. Τραυματίας ο Λεονάρντο, τιμωρημένος ο Ζαραδούκας.

Τρία παιχνίδια χωρίς ήττα παραμένει ο Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί προέρχονται από το 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τη νίκη 2-1 σε βάρος της ΑΕΛ και το 1-1 με τη Λαμία. Στην επανέναρξη της Superleague για την 26η αγωνιστική, οι Βοιωτοί αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τον Ολυμπιακό. Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή, η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό φιλοδοξεί στα εναπομείναντα παιχνίδια να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Ο Μοχάμεντ Γιουσούφ δίχως να έχει πρόβλημα με τραυματισμό ή να είναι τιμωρημένος, "κόπηκε" από την αποστολή, αν και έχει καταγράψει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και είναι βασικός. Το ίδιο ισχύει και για τον Νουάνκο Ομπιόρα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ Λεονάρντο είναι τραυματίας, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ζαραδούκας.

Στην αποστολή του αγώνα με τον Ολυμπιακό ο Γάλλος προπονητής συμπεριέλαβε 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Επασί, Σωτηρίου, Ζοάο Φαβάρο, Αντιλεού, Τσαμπούρης, Νιάς, Τριποτσέρης, Ντιόγκο, Καραχάλιος, Καλτσάς, Μητρόπουλος, Νίκας, Καθάριος, Σουμπίνιο, Σαβαντογκό, Μπελγκαζουανί, Γιακουμάκης, Μαρκόβσκι.

Ο Λεβαδειακός είναι στη 10η θέση της Super League με 30 βαθμούς. Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος με 53.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ