ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

"Είμαστε αντίθετοι με όσα είπε ο Μπραντάο για τον Λεβαδειακό"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Μπραντάο EUROKINISSI SPORTS

Την αντίθεσή τους με όσα υποστήριξε στο Sport24.gr ο Μπραντάο εξέφρασαν μέσω facebook οι Παύλος Μητρόπουλος, Θοδωρής Τριποτσέρης και Σάββας Τσαμπούρης. Δείτε το post. (PHOTO).

Όσο... κρότο έκανε η άφιξη του Μπραντάο στην Ελλάδα για τον Λεβαδειακό, άλλος τόσος ντόρος έγινε με την αποχώρησή του, ιδίως μετά τη δήλωση που έκανε ο Βραζιλιάνος στράικερ στο Sport24.gr, στην οποία χαρακτήρισε ερασιτεχνικό club την ομάδα της Βοιωτίας.

Ο χαφ του Λεβαδειακού, Παύλος Μητρόπουλος, εξέφρασε την αντίθεσή του σχετικά με όσα υποστήριξε ο Μπραντάο, με post που... προσυπογράφεται από τους Θοδωρή Τριποτσέρη και Σάββα Τσαμπούρη. Σε αυτό αναφέρονται τα εξής: " Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Λεβαδειακού θα θέλαμε να εκφράσουμε την αντίθεσή μας σε όσα ειπώθηκαν από τον Brandao όσον αφορά τον σύλλογο.

Σε αυτές τις δύσκολες εποχές που περνάει η ελληνική κοινωνία και το ποδόσφαιρο, ο σύλλογος μας παρέχει τα πάντα και τον θεωρούμε ως έναν από τους πιο οργανωμένους και φερέγγυους συλλόγους της Super League. Κατά τα άλλα θα θέλαμε να ευχηθούμε στον πρώην συμπαίκτη μας καλή συνέχεια στην καριέρα του".

"Είμαστε αντίθετοι με όσα είπε ο Μπραντάο για τον Λεβαδειακό"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μπραντάο στο Sport24.gr: "Ερασιτεχνικό club o Λεβαδειακός"

Τέλος από τον Λεβαδειακό ο Μπραντάο

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ