ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Έδωσε το σύνθημα για νίκη επί του Ηρακλή ο Χριστόπουλος

SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ  (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ - ÂÅÑÏÉÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Χριστόπουλος λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με την Βέροια και την επικράτηση του Λεβαδειακού ζήτησε από τους παίκτες του να επικεντρωθούν στο ματς με τον Ηρακλή βγάζοντας κάθε τι άλλο από το μυαλό τους.

Η αναμέτρηση ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τη Βέροια μόλις είχε τελειώσει με την ομάδα της Βοιωτίας να έχει πάρει τη νίκη με 3-1 και να έχει κάνει ένα καθοριστικό βήμα για την παραμονή της.

Οι "πράσινοι" πανηγύριζαν μέσα στα αποδυτήρια, δίνοντας συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, αλλά ο Γιάννης Χριστόπουλος θέλησε να τους προσγειώσει στην πραγματικότητα και να δώσει αμέσως το σύνθημα ανασύνταξης ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη.

Για αυτό και αφού τους είπε συγχαρητήρια για τη νίκη στην ομιλία που έκανε μέσα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Βοιωτίας ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να επικεντρωθούν άμεσα στο ματς με τον Ηρακλή.

Τους τόνισε ότι θα πρέπει για τις επόμενες τέσσερις μέρες να ξεχάσουν οτιδήποτε άλλο έχει να κάνει με τους εαυτούς τους και να έχουν στο μυαλό τους μόνο το πως θα έρθει το τρίποντο και στο παιχνίδι με τον "Γηραιό". Πως θα μπορέσει να φύγει με το διπλό της νίκης από τη Θεσσαλονίκη ο Λεβαδειακός βάζοντας ουσιαστικά τέλος στην υπόθεση παραμονή για τους Βοιωτούς.

Ο Χριστόπουλος εξάλλου εξαρχής είχε θέσει τα ματς με Βέροια και Ηρακλή ως "τελικούς παραμονής". Τον πρώτο τον πήραν οι παίκτες του, τώρα πρέπει να πάρουν και τον δεύτερο για να έχει αντίκρισμα και το τρίποντο επί της Βέροιας.

Ο 45χρονος τεχνικός μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του: "Συγχαρητήρια για τη νίκη. Πρέπει να την ξεχάσουμε αμέσως όμως και να στρέψουμε το μυαλό μας στο ματς με τον Ηρακλή την Τετάρτη. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό σας αλλά το πως θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς και εκεί. Ξεχάστε ότι άλλο σας απασχολεί για τις επόμενες τέσσερις μέρες και συγκεντρωθείτε στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Πάμε να πάρουμε τη νίκη ώστε να τελειώσουμε με την υπόθεση παραμονή σε μεγάλο βαθμό".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ