ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Με καπνογόνα ο Λεβαδειακός στη Λάρισα

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λεβαδειακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου με την Λάρισα με τον Ζοζέ Ανιγκό να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές. Έκπληξη από νεαρούς οπαδούς κατά την αποχώρηση.

Αν ο Λεβαδειακός νικήσει το Σάββατο στην Λάρισα την ΑΕΛ και υπάρξει απώλεια βαθμών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι τότε η ομάδα της Λιβαδειάς θα ανέβει στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League Σουρωτή μετά από εννιά αγωνιστικές και θα περιμένει συνδυασμό αποτελεσμάτων στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Οι Βοιωτοί που είναι αήττητοι έως τώρα ολοκλήρωσαν χωρίς επιπλέον προβλήματα την προετοιμασία τους για το παιχνίδι του Σαββάτου με την ΑΕΛ με τον Ζοζέ Ανιγκό να ανακοινώνει την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές.

Ο Γάλλος τεχνικός πήρε μαζί τους τους: Επασί, Δασκαλάκη, Καλτσά, Λεονάρντο, Τριποτσέρη, Μεντί, Μητρόπουλο, Φαβάρο, Ομπιόρα, Γιακουμάκη, Γιουσούφ, Μπραντάο, Τόνι Σίλβα, Τσαμπούρη, Μπελγκαζουανί, Αντιλέου, Καθάριο, Καψάσκη. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ναμάσκο αλλά και οι Βασιλείου, Ζαραδούκας, Καραχάλιος, Σουμπίνιο, Μανωλάς και Σωτηρίου.

ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Εν τω μεταξύ μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε την αποστολή του Λεβαδειακού κατά την αναχώρηση του για τη Λάρισα καθώς νεαροί οπαδοί των Βοιωτών έκαναν την εμφάνιση τους και φώναξαν συνθήματα για διπλό στην Λάρισα.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, η τεχνική ηγεσία και οι άνθρωποι της αποστολής το καταχάρηκαν ενώ συζήτησαν και με τους νεαρούς οπαδούς για θέματα της ομάδας. Μάλιστα οι παίκτες έδωσαν στα νεαρά παιδιά ως δώρο και φανέλες με τα ονόματά τους.

Με καπνογόνα ο Λεβαδειακός στη Λάρισα


Με καπνογόνα ο Λεβαδειακός στη Λάρισα


Με καπνογόνα ο Λεβαδειακός στη Λάρισα


Με καπνογόνα ο Λεβαδειακός στη Λάρισα


Με καπνογόνα ο Λεβαδειακός στη Λάρισα


TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ