ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αποχωρούν Στάθης - Γιάχιτς από τον Λεβαδειακό

Αποχωρούν Στάθης - Γιάχιτς από τον Λεβαδειακό
Στάθης, Ανάκογλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Από τους ποδοσφαιριστές που δεδομένα δεν συνεχίζουν στον Λεβαδειακό της νέας σεζόν είναι οι Γιάννης Στάθης και Σανέλ Γιάχιτς. Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ για τους δύο παίκτες και η ενημέρωση για τις ανανεώσεις.

Η θητεία των Γιάννη Στάθη (δεξιά στη φωτ.) και Σανέλ Γιάχιτς στον Λεβαδειακό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν. Ούτε ο ένας ούτε ο άλλος θα παραμείνει στην ομάδα της Βοιωτίας, όπως άλλωστε ενημέρωσε επισήμως η ΠΑΕ. Ο πρώτος έχει ήδη πρόταση από ομάδα της Super League, ενώ τελευταία γράφτηκε ότι ο Αστέρας εξετάζει την περίπτωσή του.

Εφέτος έπαιξε σε 27 παιχνίδια, ενώ στους "πράσινους" ανήκει από το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2014-2015. Όσον αφορά τον Βόσνιο, την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια. Μένει να φανεί εάν οι δύο παίκτες αγωνιστούν στα προσεχή παιχνίδια του Λεβαδειακού μέχρι το τέλος της Super League ή μείνουν εκτός αποστολής.

Η διοίκηση του Λεβαδειακού, από εκεί και πέρα, συνεχίζει τις επαφές για να κρατήσει παίκτες και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μια περίπτωση, όπως είχατε ενημερωθεί προ ημερών, είναι αυτή του τερματοφύλακα Βερέμκο, για τον οποίο είναι σαφή η πρόθεση να επεκταθεί το συμβόλαιό του, αρκεί να επέλθει συμφωνία στο οικονομικό.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ έχει ως εξής: "Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Στους ποδοσφαιριστές αυτούς δε συμπεριλαμβάνονται οι Στάθης Ιωάννης και Jahić Sanel, στους οποίους η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ εύχεται καλή συνέχεια".

PHOTO CREDITS: ACTION IMAGES

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ