ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Αντιλεού: "Ευγνώμων στον Ανιγκό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μοϊζέ Αντιλεού μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την πολύ καλή πορεία του Λεβαδειακού την εφετινή σεζόν, ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον Ζοζέ Ανιγκό για την εμπιστοσύνη.

Ο αμυντικός του Λεβαδειακού Μοϊζέ Αντιλεού φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη.

Για τη φετινή πορεία του Λεβαδειακού: "Είναι αποτέλεσμα διάθεσης και της καλής δουλειάς που κάνουμε. Με τα παιδιά συνυπάρχουμε πολύ καλά και είμαστε όλοι διαθέσιμοι για να παίξουμε σε διαφορετικές θέσεις".

Για το αν πιστεύουν ότι μπορούν να βγουν στην Ευρώπη: "Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Είναι δύσκολο, διότι δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά θέλουμε να μην κερδίζουν και οι άλλες ομάδες. Είμαστε άτυχοι, διότι την επόμενη αγωνιστική παίζουμε με την ΑΕΚ που θέλει να κλειδώσει το πρωτάθλημα και μετά εντός έδρας με τον Ατρόμητο".

Για την καλή του εικόνα φέτος: "Πέρυσι στην Κέρκυρα ήταν παράξενα τα πράγματα. Ο προπονητής θεωρούσε πως δεν μπορούσα να βοηθήσω. Δεν ήταν καλές οι συνθήκες και μπορεί να απέτυχα και εγώ. Στο Λεβαδειακό είναι διαφορετικά τα πράγματα. Είναι σημαντικό που ο προπονητής είναι Γάλλος κι αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο. Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον κ. Ανιγκό".

Ακούστε το ηχητικό:

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ