ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό τόνισε πως έφυγε στεναχωρημένος από τη Λεωφόρο αφού η ομάδα του θα μπορούσε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, αλλά και ταυτόχρονα δυσαρεστημένος από το γεγονός ότι η ομάδα του δεν πήρε περισσότερους από έναν βαθμό από το ματς με τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε ο Ζοζέ Ανιγκό στη συνέντευξη Τύπου.

Αρχικά, ο Γάλλος προπονητής τόνισε: "Είμαι πολύ απογοητευμένος που φεύγω από το γήπεδο αυτό μόνο με έναν πόντο. Αν μου το έλεγαν όταν ξεκινούσε το πρωτάθλημα θα ήμουν ευχαριστημένος όμως σήμερα είμαι πολύ λυπημένος".

Για τα συναισθήματα μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές: "Όταν ήρθα στον Λεβαδειακό η ομάδα ήταν έτοιμη να πέσει. Είναι σίγουρο ότι στο τέλος ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει πιο πάνω όμως αυτή την στιγμή αυτό που μετράει είναι να είμαστε στα μέσα του πίνακα ώστε να μην κινδυνεύσουμε με υποβιβασμό".

Για το αν μπορεί η ομάδα του να κάνει την έκπληξη: "Αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι θα είμαστε πολύ δύσκολη ομάδα για όλους τους αντιπάλους. Θέλουμε έναν ακόμα επιθετικό όμως που να έχει το εύκολο γκολ".

Για το αν έδειξε σήμερα ο Λεβαδειακός πως δεν ήταν τυχαίο το αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ: "Πίσω από τα αποτελέσματα υπάρχει πολύ μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Τίποτα δεν είναι τυχαίο".

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: "Eίναι πολύ δύσκολο να παίζεις σε τόσες μέρες τόσα ματς. Ήμουν σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι κουρασμένος. Μέσα στην εβδομάδα είχαμε δει όλα όσα κάνει στο γήπεδο και είχαμε προετοιμαστεί".

Για τις άδειες εξέδρες: "Δεν είναι αυτό δυστυχώς. Το ποδόσφαιρο παίζεται με τους θεατές. Οι θεατές είναι αυτοί που δίνουν ενέργεια και πίεση".

Για το πως είναι να συνεργάζεται με έναν παίκτη σαν τον Μπραντάο: "Τον είχα σε παίκτη στην Μαρσέιγ. Η χαρά μου είναι να παίρνω έναν μικρό παίκτη και να τον κάνω σταρ. Τώρα πρέπει να προσπαθώ να τον διαχειριστώ σωστά. Έχω συνεργαστεί με μεγάλους παίκτες και για μένα το θέμα δεν είναι αυτό".

Για το αν περιμένει άλλες μεταγραφές: "Είμαστε Λεβαδειακός και δεν έχουμε πολλά χρήματα. Χρειαζόμαστε έναν επιθετικό αλλά αν μου ζητηθεί να παίξω με τους μικρούς θα το κάνω".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ