ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Η κατάλληλη στιγμή να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
Ανιγκό, Eurokinissi MOTIONTEAM

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, υποστήριξε ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να νικήσει η ομάδα του τον Παναθηναϊκό, δεδομένης της δύσκολης περιόδου που διανύει το "τριφύλλι"

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13/1, 19:30) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο Γάλλος τεχνικός των Βοιωτών, Ζοζέ Ανιγκό, στάθηκε στις δύσκολες στιγμές που περνά το "τριφύλλι", υποστήριζοντας ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για την ομάδα του να πάρει τη νίκη.

"Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Αυτή η σεζόν δεν είναι καλή γι' αυτούς και νομίζω για τον Λεβαδειακό είναι η κατάλληλη στιγμή να νικήσει τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός έχει καλούς παίκτες, αλλά εμείς χρειαζόμαστε τους βαθμούς και είναι πλέον είναι δύσκολο να τους πάρουμε από οποιαδήποτε ομάδα. Θα δούμε.

Έχει πολλούς παίκτες με μεγάλη εμπειρία. Νομίζω ότι το ξεκίνημα της σεζόν ήταν κακό γι' αυτούς και πιστεύω ότι είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν την κατάσταση, Χρειαζόμαστε τους βαθμούς και τη νίκη στην έδρα μας. Όταν παίζουμε εκτός είναι δύσκολα, αλλά μετά τον Παναθηναϊκό παίζουμε με ομάδες του επιπέδου μας", υποστήριξε ο Γάλλος τεχνικός του Λεβαδειακού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ