ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Είχαμε τύχη και καλή τακτική"

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ // ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό στάθηκε στην τύχη που είχε η ομάδα του κόντρα στον Παναιτωλικό και στη σωστή τακτική που ακολούθησε για να φτάσει στη νίκη.

Την αήττητη πορεία του στη Super League Σουρωτή συνέχισε ο Λεβαδειακός αφού επιβλήθηκε με 1-0 επί του Παναιτωλικού στον Αγρίνιο. Οι Βοιωτοί πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά και μετά από επτά αγωνιστικές βρίσκονται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό ο Ζοζέ Ανιγκό είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος παρά το γεγονός ότι η ομάδα του ήταν τυχερή κόντρα στον Παναιτωλικό.

Κάτι άλλωστε που παραδέχτηκε και ο ίδιος. Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Είχαμε τύχη και καλή τακτική. Με αυτά τα δύο μαζί, ήρθε τελικά η νίκη. Ημασταν πάρα πολύ τυχεροί και η τύχη είναι μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα παίξαμε με την καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα.

Ηρθα στον Λεβαδειακό για να κάνω μία καινούργια αρχή και να χαρώ ξανά το ποδόσφαιρο. Ηρθα με καινούργια μυαλά. Τώρα μαζεύουμε πόντους που θα μας βοηθήσουν να μην... τρέχουμε την τελευταία στιγμή. Θέλω να πω σε όλους τους Γάλλους πως στην Ελλάδα είναι ωραία. Σήμερα ήμασταν πολύ τυχεροί και θέλαμε να κλείσουμε την άμυνά μας. Παίζαμε με πάρα πολύ καλή ομάδα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ