ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Είμαι φίλος με τον πατέρα του Λουτσέσκου"

SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΒΟΛΗ
SUPERLEAGUE / ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΑΠΟΒΟΛΗ ICON

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, άφησε στην άκρη την εντός αγωνιστικού χώρου λογομαχία με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τονίζοντας ότι συνδέεται με στενή φιλία με τον πατέρα του, Μίρτσεα Λουτσέσκου.

Ζοζέ Ανιγκό και Ραζβάν Λουτσέσκου είχαν έντονη λογομαχία στο περιθώριο του αγώνα Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική της Super League και ο διαιτητής Μάνταλος αποφάσισε την αποβολή τους στο 30ό λεπτό.

Ο Γάλλος τεχνικός του Λεβαδειακού, ωστόσο, άφησε στην άκρη την εντός αγωνιστικού χώρου λογομαχία, στο βωμό της φιλίας του με τον πατέρα του τεχνικού του "Δικεφάλου", Ραζβάν Λουτσέσκου.

"Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Βέβαια, υπάρχουν κι άλλες τρεις δυνατές ομάδες. Κατά την άποψή μου, έπρεπε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Πιστεύω και είμαι πεπεισμένος πως θα παραμείνουμε στην κατηγορία

Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που θα πάει για το πρωτάθλημα, έχει καλούς ποιοτικά και γρήγορους παίκτες και μπορεί να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Μας συνδέει φιλία με τον πατέρα του Ραζβάν, τον Μίρτσεα. Στο παιχνίδι πάντα μπορεί να υπάρξει ένταση. Γίνονται αυτά στο ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Ζοζέ Ανιγκό.

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ