ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Ανιγκό: "Αυτό δεν το έχω ξαναδεί στην καριέρα μου"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Λεβαδειακός EUROKINISSI SPORTS

Ο Ζοζέ Ανιγκό σχολίασε μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης τη φάση της αποβολής του Λεονάρντο, λέγοντας ότι δεν το 'χει ξαναζήσει. Για τον Τόνι Σίλβα ο τεχνικός του Λεβαδειακού ξεκαθάρισε ότι δεν θα τον χρησιμοποιήσει ξανά.

Μετά το 1-1 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, ο προπονητής του Λεβαδειακού, Ζοζέ Ανιγκό, ανέφερε: "Είμαι χαρούμενος γι' αυτόν τον σημαντικό βαθμό, μετά τη σημαντική νίκη με την Κέρκυρα. Την προηγούμενη εβδομάδα κερδίσαμε την Κέρκυρα, σήμερα πήραμε έναν βαθμό και αυτό είναι καλό για τη βαθμολογική θέση του Λεβαδειακού. Βήμα - βήμα προχωράμε προς την παραμονή, εάν πάρουμε 3-4 βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια νομίζω πως θα μπορέσουμε να πούμε πως έχουμε σωθεί".

Για τη φάση της αποβολής του Λεονάρντο, την οποία πήρε πίσω ο διαιτητής:

"Είναι η πρώτη φορά που το βλέπω αυτό στην καριέρα μου. Ο διαιτητής έχει το δικαίωμα να κάνει κάθος σε ένα παιχνίδι. αλλά και να το διορθώσει. Για εμάς ήταν καλό που επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο. Δεν το έχω συζητήσει με τους παίκτες μου, θα τα συζητήσουμε αύριο ή μεθαύριο. Θέλω να δω και το παιχνίδι σε βίντεο και μετά θα αποφασίσω".

Για τον Τόνι Σίλβα:

"Είναι ξεκάθαρο. Ο Τόνι δεν παίζει πλέον σε εμάς, η ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Καμιά φορά όταν ένας παίκτης δεν παίζει, αυτό τον θυμώνει, γι' αυτό ακολούθησε και αυτό που έκανε, επειδή δεν έπαιζε. Η ομάδα βρίσκει τον δρόμο της, παίζει καλύτερα παρότι λείπει και με εμάς δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο με αυτόν τον παίκτη, του εύχομαι να βρει μια ομάδα στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό να συνεχίσει την καριέρα του".

Για το αν πιστεύει ότι ο Απόλλων μπορεί να σωθεί:

"Παίξαμε την προηγούμενη εβδομάδα με την Κέρκυρα και σήμερα με τον Απόλλωνα. Το επόμενο ματς του Απόλλωνα με την Κέρκυρα είναι δύσκολο καθώς έχουν μεγαλύτερη εμπειρία στην κατηγορία οι αντίπαλοί του. Και σήμερα είδα ότι οι παίκτες του Απόλλωνα έπαιζαν αγχωμένα. Παρότι σκόραραν, έπαιζαν ψηλά και αυτό ήταν καλό για εμάς. Χρειάζεται να έχει αυτοπεποίθηση ο Απόλλων στο επόμενο ματς για να το κερδίσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Πήρε πίσω την κόκκινη που έδειξε ο Θάνος στο Απόλλων Σμύρνης-Λεβαδειακός
Χωρίς νικητή στη Ριζούπολη, Απόλλων - Λεβαδειακός 1-1

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ