ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Άκης Μάντζιος: "Παρουσιαστήκαμε αποφασισμένοι"

Άκης Μάντζιος: "Παρουσιαστήκαμε αποφασισμένοι"
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, Άκης Μάντζιος, υποστήριξε πως οι Βοιωτοί είχαν καλά διαστήματα στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή τα οποία και εκμεταλλεύτηκαν και πήραν τη νίκη.

Ο Λεβαδειακός έδειξε πιο αποφασισμένος για τη νίκη στο ματς με τον Ηρακλή σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Άκης Μάντζιος στις δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA" αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον "Γηραιό".

Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, που πιεζόταν από τα αποτελέσματα. Εμείς παρουσιαστήκαμε αποφασισμένοι στο παιχνίδι και πιστεύω ότι οι ομάδες είχαν τα δικά τους διαστήματα.

Εμείς είχαμε τα δικά μας, και ο Ηρακλής αυτά που μας πίεσε Μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι με ένα δεύτερο γκολ, είναι σημαντικοί οι τρεις βαθμοί γιατί έχουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Συνεχίζουμε τη δουλειά και πιστεύουμε στην ομάδα».

Στη συνέχεια, κλήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τα 100 παιχνίδια στους πάγκους ομάδων της Super League και είπε: «Να είμαστε καλά και από εκεί και πέρα ό,τι είναι να γίνει θα γίνει».

TAGS ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ