ΛΑΜΙΑ

Χωρίς Βουό στην Τρίπολη η Λαμία

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ (EUROKINISSI SPORTS / ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ)
Βουό EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία πηγαίνει στην Τρίπολη για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα με έναν μόνο καθαρόαιμο επιθετικό στην αποστολή, καθώς ο Πατρίκ Βουό δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που ένιωσε.

Ο Πατρίκ Βουό έβγαλε μέρος των προπονήσεων της εβδομάδας που πέρασε, αλλά οι ενοχλήσεις που ένιωσε δεν του πέρασαν. Άλλος επιθετικός δεν έχει αποκτηθεί ακόμη (γίνεται προσπάθεια για τους Κρισάντους και Ντακόλ), κι επομένως ο Νίκος Τσούκαλος είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος φορ στην αποστολής της Λαμίας για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα στην Τρίπολη (9/9, 16:00) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League.

Ο τεχνικός των Φθιωτών, Μπάμπης Τεννές, ανακοίνωσε τη 19μελή αποστολή των "κυανόλευκων" με παρόντες σε αυτήν και τους τρεις γκολκίπερ του ρόστερ (Παπαδόπουλος, Πίτκας και Μελίσσας). Πρώτη συμμετοχή και για το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της Φθιώτιδας, Νίκο Αναστασόπουλο.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Μελίσσας, Αναστασιάδης, Μπλάζιτς, Κουκόλης, Ομο, Μπουλούλης, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πίτι. Ακόστα, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Τσούκαλος, Καραγιάννης, Βασιλαντωνόπουλος και Κουτρομάνος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ