ΛΑΜΙΑ

Χάβος: "Το 0-4 δεν πρέπει να σβήσει όλη την προσπάθεια"

ËÁÌÉÁ - ÐÁÏÊ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Χάβος EUROKINISSI SPORTS

Το γεγονός πως δεν θα πρέπει η προσπάθεια όλης της χρονιας να "σβήσει" από τη βαριά ήττα από την ΑΕΚ, επισήμανε ο προπονητης της Λαμίας, Μάκης Χάβος.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι στο ΔΑΚ με την ΑΕΚ και τη βαριά ήττα με 0-4 για τον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, εξήγησε γιατί η ομάδα του προσέγγισε το ματς με διαφορετικό σχήμα, ενώ επισήμανε πως ήταν αναγκασμένη να ρισκάρει, έχοντας το 2-0 του πρώτου ματς στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα, ανέφερε πως δεν θα πρέπει η προσπάθεια όλης της χρονιας να "σβήσει" απ' αυτό το άσχημο αποτέλεσμα.

Ο Μακεδόνας κόουτς τόνισε πως η συνολική παρουσία της Λαμία φέτος θα πρέπει να μείνει σε όλους, ευχαριστώντας για μια ακόμα φορά τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο. Παράλληλα, σχολίασε πως η εικόνα του ματς θα μπορούσε να είναι εντελώς διαφορετική αν ο Μπερτόγλιο στο 36′ δεν σημάδευε το δοκάρι.

Αναλυτικά δήλωσε:

"Κατ' αρχάς, να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση της στον τελικό. Ήταν καλύτερη και στα δύο παιχνίδια και κέρδισε δίκαια σήμερα. Τώρα, θέλοντας να κάνω μια μικρή αποτίμηση για τη χρονιά αυτή, θέλω να δώσω πραγματικά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, σε όλη την ομάδα, σε όλους τους ανθρώπους και τους υπαλλήλους που εργάστηκαν μέρα και νύχτα για το καλό της ομάδας.

Όταν η ομάδα κατορθώνει τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος να εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή της, να συνδυάζει πολλά παιχνίδια με καλό ποδόσφαιρο, συν το γεγονός ότι έχει κάνει την υπέρβαση αποκλείοντας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, φτάνοντας στους «4» του Κυπέλλου, είναι μια πραγματικά μεγάλη υπέρβαση από όλο τον οργανισμό της ομάδας.

Σίγουρα το σημερινό σκορ είναι βαρύ, αλλά αυτό δεν πρέπει να σβήσει όλη την προσπάθεια που έχει γίνει. Έχοντας το 2-0 κατά μας από τον πρώτο αγώνα, προσπαθήσαμε να είμαστε πιο επιθετικοί από άλλα παιχνίδια. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να δεχθούμε το πρώτο γκολ και από εκεί και πέρα πιστεύω πως άρχισε σιγά - σιγά να τελειώνει το παιχνίδι πριν καν ακόμα ξεκινήσει, γιατί έπεσε κατακόρυφα και η ψυχολογία των παιδιών.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας και αυτό που μένει είναι το τελευταίο χειροκρότημα των φιλάθλων. Του χρόνου να είμαστε εδώ και γεροί, να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ