ΛΑΜΙΑ

Χάβος: "Όνειρο ότι αποκλείσαμε δύο μεγαθήρια"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Χάβος συνεχάρη τους παίκτες του για τη μεγάλη πρόκριση εις βάρος του Ολυμπιακού και χαρακτήρισε ως όνειρο την πορεία της ομάδας στο Κύπελλο.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Μάκης Χάβος μετά τη μεγάλη πρόκριση της Λαμίας κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας κόουτς δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την πρόκριση στην τετράδα του Κυπέλλου και αναγνώρισε πως οι ερυθρόλευκοι έκαναν πολλές ευκαιρίες, αλλά ο μέτρησε και η ικανότητα του Σαράνοφ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: "Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Αγωνιστικά στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν φλύαρος. Κρατήσαμε μακριά από την περιοχή μας. Αργούσαμε να βγούμε στη μπάλα. Είχαμε πρόβλημα και στη δεξιά μας πλευρά, δεν κρατήσαμε μπάλα.

Μας πίεζε ο Ολυμπιακός αλλά δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε σχηματισμό, παίξαμε με ένα αμυντικό χαφ και δύο εσωτερικούς μέσους. Ήμασταν τυχεροί. Δεν θα μιλούσαμε σήμερα για πρόκριση. Θα μπορούσε να ισοφαρίσει ο Ολυμπιακός. Μέτρησε και η ικανότητα του τερματοφύλακά μας στο πέναλτι. Είναι όνειρο ότι αποκλείσαμε δύο μεγαθήρια, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Συνεχίζουμε ταπεινά και σεμνά. Αν μπορέσουμε να φτάσουμε και παραπέρα, θα είναι δώρο Θεού για τη Λαμία. Έχουμε καλούς τερματοφύλακες, έχει γίνει καλή δουλειά".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ