ΛΑΜΙΑ

Χάβος:"Και η Λίβερπουλ να είσαι, δύσκολα το γυρίζεις με 10 παίκτες"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μάκης Χάβος, στάθηκε στην αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Ελίνι Δημούτσου και προσπάθησε να φέρει το παράδειγμα της Λίβερπουλ αναφερόμενος στην προσπάθεια της ομάδας της Φθιώτιδας να φθάσει στην ισοφάριση. Τι είπε για τον Μαστούρ.

Χωρίς βαθμό έμεινε η Λαμία μετά από τρία ματς, καθώς γνώρισε την ήττα (1-0) από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Οι Φθιώτες έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 58ο λεπτό και σε αυτό στάθηκε ο τεχνικός της ομάδας, Μάκης Χάβος.

"Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δουλέψαμε 10 μέρες για αυτό το παιχνίδι. Με χαροποιεί που παίξαμε χωρίς φόβο και εφαρμόζαμε όσα δουλεύαμε. Όσο περνούσε ο χρόνος ήμασταν όλο και καλύτεροι, χάνοντας και την ευκαιρία με τον Βασιλαντωνόπουλο. Τελικά, δεχθήκαμε το γκολ. Μείναμε με 10 παίκτες και έπειτα και η.Λίβερπουλ να είσαι, είναι πολύ δύσκολο να γυρίσεις το παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες όμως και στη συνέχεια, είχαμε και το δοκάρι.

Θεωρώ το πιο δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα και στον Ατρόμητο. Το πίστευαν οι παίκτες μου. Το έβλεπα. Είναι δύσκολο να δέχεσαι γκολ περίπου στο 40’. Δεν έχω λόγο να ανησυχώ. Το πρωτάθλημα τώρα άρχισε. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία. Εδώ είμαστε να τους βοηθήσουμε. Δεν την φοβάμαι όμως την ομάδα. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και θα βελτιωθούμε Ο Μαστούρ είναι ένα παιδί με τρομερή τεχνική κατάρτιση. Είναι λίγο πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά με το που βελτιωθεί εκεί θα δείτε έναν παίκτη που θα μιλάνε όλοι για αυτόν", υποστήριξε ο Μάκης Χάβος.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ