ΛΑΜΙΑ

Καραδοκεί η Λαμία για Ορτέγκα

FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΦΗ / ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΟ ΚΟΥΣΚΟΥΝΑΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία θα κινηθεί για τον Αρμίτσε Ορτέγκα σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος μετά την προσφυγή που κατέθεσε κατά του ΟΦΗ.

Η δραματική οικονομική κατάσταση στον ΟΦΗ θέτει εν αμφιβόλω τη συνέχεια πολλών ποδοσφαιριστών στην ομάδα του Ηρακλείου. Κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει ελεύθεροι, άλλοι έχουν καταθέσει προσφυγή και διεκδικούν την ελευθερία τους, αρκετοί αναμένεται να καταθέσουν μετά το ματς με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό.

Ένας εξ' αυτών που έχουν καταθέσει ήδη, είναι ο 29χρονος Ισπανός εξτρέμ, Αρμίτσε Ορτέγκα. Η Λαμία αναμένεται να κινηθεί για την απόκτησή του σε περίπτωση που ο Ίβηρας δικαιωθεί και μείνει ελεύθερος από τον "Όμιλο".

Στην τρέχουσα σεζόν της Football League έχει πετύχει τρία γκολ κι έχει δώσει ισάριθμες ασίστς σε επτά συμμετοχές του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα. Ο Ορτέγκα ξεκίνησε την καριέρα του από τη Λας Πάλμας, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Μπενιδόρμ, συνέχισε στη Βαλένθια Β' και το 2013 ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Λεβαδειακού. Ακολούθησαν οι Κρακοβία, Μπαρακάλδο, Παντούρι, Μπούργος κι από φέτος ο ΟΦΗ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ