ΛΑΜΙΑ

"Βλέπει" Άρσε η Λαμία

Monterrey's Othoniel Arce, left, chases Santos' Christian Suarez during the Mexican league first leg soccer final in Monterrey, Mexico, Thursday, May 17, 2012. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
Monterrey's Othoniel Arce, left, chases Santos' Christian Suarez during the Mexican league first leg soccer final in Monterrey, Mexico, Thursday, May 17, 2012. (AP Photo/Eduardo Verdugo) AP

Η Λαμία ψάχνει διακαώς ενίσχυση στην επιθετική της γραμμή και ο 28χρονος Μεξικανός ύψους 1.90 μ. επιθετικός, Νοτονιέλ Άρσε, είναι σύμφωνα με πληροφορίες ψηλά στη λίστα. Το προφίλ του "Ότο". (video)

Μπορεί όλοι στο "κυανόλευκο στρατόπεδο" να είναι επικεντρωμένοι στη ρεβάνς στο "Απόστολος Νικολαΐδης" με τον Παναθηναϊκό για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας - δεδομένου και του σκορ (4-1) νίκης του πρώτου ματς - αλλά στη Φθιώτιδα τα μεταγραφικά "τρέχουν".

Το Sport24.gr σας είχε ενημερώσει για την pole position της Λαμίας στη διεκδίκηση του Αρμίτσε Ορτέγκα κι αφού ο Ισπανός έμεινε ελεύθερος από τον ΟΦΗ, φορά τα "κυανόλευκα". Πλέον, μένουν, μόνον οι ανακοινώσεις.

Η ανάγκη για ενίσχυση στην επίθεση "φωνάζει" και "φώναξε" περισσότερο στην εντός έδρας ήττα (0-1) από την Ξάνθη για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Η απόκτηση επιθετικού μοιάζει δεδομένη και στη Λαμία έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 28χρονο Μεξικανό φορ, Νοτονιέλ Άρσε σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο πανύψηλος (1.90 μ.) επιθετικός (το παρατσούκλι του είναι "Ότο") γεννήθηκε στο Τεχουπίλκο την 8η Νοέμβρη 1989 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Σαν Λουίς το 2010. Το 2012 μετακόμισε στη Μοντερέι, στην οποία βρίσκεται μέχρι και σήμερα.

Δόθηκε ενδιάμεσα και διαδοχικά δανεικός σε Λεόν, Πατσούκα, Κερέταρο, Λόμπος, Ατλέτικο Σαν Λουίς, Σιμαρόνες ντε Σονόρα και Νεκάξα.

Με τους "ελεκτρισίστας" (παρατσούκλι της Νεκάξα) είχε έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο την τρέχουσα σεζόν.

Photo credits: AP Photo/Eduardo Verdugo

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ