ΛΑΜΙΑ

Βασιλαντωνόπουλος: "Συζητάω με την ΑΕΚ, θλίψη η εικόνα με το πιστόλι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μπακ της ΑΕΚ, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που αγωνίζεται ως δανεικός στη Λαμία, αναφέρθηκε στην πιθανότητα να επιστρέψει στους "κιτρινόμαυρους" το καλοκαίρι, ενώ εξέφρασε τη θλίψη του για όσα συνέβησαν στην Τούμπα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος παραχωρήθηκε στη Λαμία με τη μορφή δανεισμού απ' την ΑΕΚ προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έμπειρος. Ο 26χρονος μπακ-χαφ πραγματοποιεί μία πολύ καλή σεζόν (δύο γκολ, μία ασίστ σε 29 αγώνες), βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Φθιώτιδας.

Η καλή παρουσία με τους νεοφώτιστους αναμένεται να του δώσει το εισιτήριο της επιστροφής στην Ένωση, με τον Βασιλαντωνόπουλο να αποκαλύπτει, μιλώντας στο "Alfasports", πως είναι σε ανοιχτήα γραμμή με την πλευρά της ΑΕΚ.

"Κάνω μια καλή σεζόν, βελτιώνομαι μαζί με την ομάδα και γίνομαι όλο και καλύτερος. Με την επιστροφή μου στην ΑΕΚ, θέλω να δείξω πως αξίζω και εγώ να είμαι ένα βασικό γρανάζι της ομάδας τη νέα σεζόν. Γενικά έχουμε κάνει συζητήσεις με την ΑΕΚ αλλά ακόμα δεν είναι κάτι 100% και δεδομένο", ανέφερε αρχικά, ενώ για όσα συνέβησαν στην Τούμπα, σχολίασε:

"Προκαλούν θλίψη αυτές οι εικόνες, είναι πολύ άσχημα τα γεγονότα που έγιναν, δεν είναι ωραίο να τα βλέπουμε αυτά. Ήταν μια άσχημη εικόνα αυτή με το πιστόλι που προκαλεί θλίψη σε όλο τον κόσμο, αλλά πάνω απ' όλα σε εμάς τους ποδοσφαιριστές που είμαστε και οι πρωταγωνιστές. Μακάρι να μην ξανασυμβεί ποτέ κάτι ανάλογο".

Για το αν θα παραμείνει η Λαμία: "Θεωρώ πως ναι. Θα μπορούσαμε να το είχαμε κάνει απ' την Κυριακή, δεν τα καταφέραμε, αλλά κι ο πόντος είναι σημαντικός ενόψει της συνέχειας. Θα δούμε ποιο παιχνίδι θα παίξουμε τώρα, αν δηλαδή θα είναι με την Κέρκυρα ή τον Απόλλωνα".

Δείτε το video:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ