ΛΑΜΙΑ

Βασιλαντωνόπουλος: "Είμαι έτοιμος να επιστρέψω στην ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 για την εφετινή πορεία της Λαμίας, αναφέρθηκε σε όσα ακούστηκαν για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα, ενώ τόνισε πως αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να αρπάξει την ευκαιρία.

Ο μπακ-χαφ της Λαμίας, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος φιλοξενήθηκε στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες", με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη.

Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε για την εφετινή πορεία της Λαμίας, τους προσωπικούς στόχους του, αναφέρθηκε σε όσα ακούστηκαν για την ισοπαλία με τον Απόλλωνα, ενώ τόνισε πως αισθάνεται έτοιμος να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να αρπάξει την ευκαιρία.

Παράλληλα, στάθηκε στη μάχη της παραμονής, αλλά και του τίτλου, υποστηρίζοντας πως το οικογενειακό κλίμα δίνει στην Ένωση το πρωτάθλημα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Για τη χθεσινή (14/04) ισοπαλία με τον Απόλλωνα Σμύρνης: "Η ισοπαλία ήταν πολύτιμη με τον τρόπο που ήρθε. Ήταν ένα κακό παιχνίδι, ένα ματς στο οποίο δε μας βοήθησαν και οι καιρικές συνθήκες. Είχε πολλή ζέστη και αυτός ήταν ένας παράγοντας που επηρέασε, αλλά δεν είναι δικαιολογία. Εμείς φοβόμασταν τον αντίπαλο και ο αντίπαλος εμάς".

Για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι: "Στην Ελλάδα πάντα προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα, χωρίς να ξέρουμε τι γίνεται. Ήταν ένα κακό ματς από πλευράς θεάματος. Το ξέρουμε και εμείς αυτό. Πάντα υπάρχουν και παιχνίδια που δε θα παίξουμε καλά".

Για το αν η Λαμία έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία: "Ακόμα δεν έχουμε σωθεί. Έχουμε τρία παιχνίδια και χρειαζόμαστε δύο με τρεις πόντους για να είμαστε σίγουροι. Την επόμενη αγωνιστική έχουμε μία πολύ δύσκολη έξοδο στο Αγρίνιο κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα. Μαθηματικά δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Για το αν πιστεύει ότι στο παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Λαμία θα πάρουν τους βαθμούς που χρειάζονται: "Το πιστεύω. Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα".

Για την εφετινή του πορεία: "Πάντα θέλω να βοηθάω την εκάστοτε ομάδα μου. Πέρσι έπαιζα στη Βέροια και φέτος στη Λαμία. Κάνω ένα πιο μεστό πρωτάθλημα και στόχος μου είναι να βελτιώνομαι συνεχώς. Πιστεύω ότι αξίζω μία ευκαιρία στην ΑΕΚ (σ. σ. ομάδα στην οποία ανήκει) κι αν μου δοθεί θα την αρπάξω. Είμαι έτοιμος να επιστρέψω".

Για το αν έχει μιλήσει με τον προπονητή της ΑΕΚ, τον Μανόλο Χιμένεθ: "Είχαμε μιλήσει στα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Μου είπε να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά κι αν το κάνω θα ανταμειφθώ. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε μιλήσει ξανά".

Για το αν η ΑΕΚ αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα: "Είναι πολύ συναρπαστικό πρωτάθλημα το φετινό. Επειδή γνωρίζω την ΑΕΚ από μέσα, το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει, βοηθάει την ομάδα. Με βάση τις εμφανίσεις της, καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, και παρότι έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, έχει αντεπεξέλθει καλά σε όλες τις διοργανώσεις. Η ΑΕΚ έπαιζε με την ίδια δύναμη και την ίδια ταχύτητα σε όλα τα ματς. Αυτό έκανε τη διαφορά. Η υγεία που έχει η ομάδα βγαίνει στο γήπεδο".

Ακούστε το ηχητικό:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ