ΛΑΜΙΑ

Βαρύ το κλίμα για Τεννέ στη Λαμία, δυνατά ο Χάβος

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Μάκης Χάβος EUROKINISSI SPORTS

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης της Λαμίας για τον τεχνικό της, Μπάμπη Τεννέ, μετά την εικόνα της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League, με τον Μάκη Χάβο να προβάλει ως το πρώτο φαβορί για την αντικατάστασή του.

Έντονη δυσαρέσκεια υπάρχει στις τάξεις της διοίκησης της Λαμίας για τον τεχνικό της, Μπάμπη Τεννέ, μετά την εικόνα της ομάδας στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League. Οι ήττες με 0-3 από τον Άρη και με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, αλλά πάνω απ' όλα οι κακές εμφανίσεις, φέρνουν εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία.

Το μέλλον του Τεννέ στην τεχνική ηγεσία μοιάζει δυσοίωνο. Η δεύτερη θητεία του στον πάγκο της Λαμίας μοιάζει να έχει ημερομηνία λήξης, όμως είναι μια απόφαση που θα πάρει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, ο οποίος δέχεται διαφορετικές εισηγήσεις. Άλλοι του λένε να δώσει μια ευκαιρία στον Τεννέ και άλλοι να υπάρξει άμεσα αλλαγή.

Όσο για τον αντικαταστάτη, έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα, με αυτό του Μάκη Χάβου να προβάλει ως το Νο1 φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Δεν αποκλείεται, εφόσον λυθεί η συνεργασία με τον Μπάμπη Τεννέ, να προχωρήσει η δική του περίπτωση. Εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν...

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ