ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Σημαντικός βαθμός απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο"

SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές ήταν ευχαριστημένος από την εκτός έδρας ισοπαλία που απέσπασε η Λαμία κόντρα στον Απόλλωνα, ενώ τόνισε ότι δεν έχει δει την φάση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπάμπη Τεννέ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γ. Καμάρας", που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1:

"Ένα πολύ δυνατό παιχνίδι από δύο ομάδες που παλεύουν για την σωτηρία. Με πολλές μονομαχίες, σκληρό σε μερικές περιπτώσεις. Ο Απόλλων ήταν λίγο καλύτερος από εμάς, λίγο πιο επικίνδυνος.

Την μεγάλη φάση όμως την είχε στο ξεκίνημα η Λαμία με το τετ α τετ του Βουό. Το παιχνίδι πήγαινε για το 0-0, για να γίνουν δυο φάσεις στα τελευταία λεπτά.

Έβαλε ένα γκολ ο Απόλλων με απροσεξία δική μας, βάλαμε κι εμείς ένα με το πέναλτι. Δεν το έχω δει το πέναλτι και δεν έχω άποψη. Έδωσα συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι πολύ σημαντικός ο βαθμός απέναντι σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο με εμάς. Είναι το πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι που αποφεύγουμε την ήττα και μακάρι να συνεχίσουμε έτσι.

Αισθανθήκαμε άτυχοι στο γκολ που φάγαμε. Αν ήμασταν άτυχοι στο γκολ που φάγαμε, γιατί να μην είμαστε τυχεροί στο τέλος; Το ποδόσφαιρο ό,τι σου δίνει, στο παίρνει...", τόνισε ο τεχνικός της Λαμίας.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ