ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Πρέπει να δω αν υπάρχει φάουλ στο πρώτο γκολ"

SUPERLEGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEGUE / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας, αλλά παρ' όλα αυτά τόνισε πως θα πρέπει να δει σε βίντεο το πρώτο γκολ, καθώς έχει την υποψία πως υπάρχει φάουλ.

Η Λαμία δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 2-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 17η αγωνιστική της Super League.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο Μπάμπης Τεννές χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των "ερυθρολεύκων", αλλά παρ' όλα αυτά τόνισε πως θα πρέπει αν δει σε βίντεο το πρώτο γκολ, καθώς έχει την υποψία πως υπάρχει φάουλ. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην κλήρωση του Κυπέλλου, αλλά και στην επικείμενη μεταγραφή του Νοτονιέλ Άρσε.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Μπήκαμε μουδιασμένοι, τρακαρισμένοι και αυτό το πληρώσαμε με δύο γκολ πολύ γρήγορα. Ειδικά το δεύτερο ήταν προσφορά μας. Όσο περνούσε η ώρα, πατούσαμε καλύτερα στο χορτάρι, αλλά δεν απειλήσαμε κι εμείς σχεδόν καθόλου. Απλώς είχαμε μία κατοχή μπάλας και είναι γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε φάσεις, όπως έκανε σε άλλα ματς. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο.

Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο, αλλά είναι απόλυτα δικαιολογημένα αυτά τα παιδιά. Παίξαμε τρία πολύ δύσκολα ματς μέσα σε μία εβδομάδα, με πολλή ενέργεια και τα προηγούμενα δύο. Σίγουρα η κούραση που είχαμε, φάνηκε λίγο σε ορισμένα παιδιά. Ένα παιχνίδι που στα πλάνα μας είναι γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ μεγάλες απαιτήσεις και το αφήσουμε πίσω μας και συνεχίζουμε, γιατί εξακολουθούμε να έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Δεν συζητιέται αν η νίκη του Ολυμπιακού είναι δίκαιη. Είναι απόλυτα δίκαιη".

Είπατε ότι ο Ολυμπιακός δεν σας έκανε φάσεις, όμως, πέτυχε δύο γκολ, είχε 11 τελικές. Αν δεν είχε κάνει φάσεις ο Ολυμπιακός, πως είναι δίκαιη η νίκη του;

"Από τη στιγμή που έχει βάλει δύο γκολ και δεν απειλήσαμε εμείς, είναι απόλυτα δίκαιη. Εγώ είπα ότι σε σύγκριση με άλλα ματς εδώ, ο Ολυμπιακός δεν έκανε μεγάλες φάσεις. Ο τερματοφύλακάς μας ο δικός μας δεν είχε σχεδόν καμία σοβαρή επέμβαση. Καθαρότατα ήταν τα γκολ του Ολυμπιακού. Το πρώτο πρέπει να το δω, αν υπάρχει δηλαδή φάουλ ή όχι. Αλλά το δεύτερο είναι προσφορά δική μας".

Η Λαμία θα συνεχίσει την ενίσχυσή της;

"Θα συνεχίσει σίγουρα την ενίσχυση. Ερχονται πολλά ματς, προκριθήκαμε και στο Κύπελλο. Εκεί που στον αρχικό μας σχεδιασμό είχαμε ότι θα κάνουμε τρεις μεταγραφές, νομίζω ότι ίσως θα χρειαστεί να κάνουμε περισσότερες. Ηδη σήμερα δύο παίκτες, ο Ασίγκμπα και ο Πίτι συμπλήρωσαν κάρτες και αυτό αν συνεχιστεί, στο τέλος θα έχουμε μεγάλη δυσκολία".

Μέσα σε αυτές είναι και ο Άρσε;

"Θα περάσει από εξετάσεις και εργομετρικά και αν όλα πάνε καλά, θα είναι και ο Αρσε".

Για την κλήρωση με τον Πανιώνιο;

"Νομίζω ότι και οι επτά ομάδες θα ήθελαν αντίπαλο την Λαμία. Αυτό πιστεύω. Όλοι παρακαλούσαν. Πέσαμε με τον Πανιώνιο, δεν είναι Ολυμπιακός, ΑΕΚ ή ΠΑΟΚ, αλλά σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα για εμάς. Οχι ακατόρθωτα, αλλά είναι δύσκολα".

Η Λαμία είχε την τελική προσπάθεια στο 62ο λεπτό. Ο πιο αδύναμος κρίκος είναι η επίθεση. Θεωρείτε ότι πρέπει να γίνει μία επιπλέον κίνηση πέρα από τον Άρσε.

"Μας πονάει αυτό το θέμα σε αρκετά παιχνίδια και δεν θα πάρουμε μόνο έναν επιθετικό. Θα πάρουμε άλλους δύο και έχουμε πάρει άλλον έναν, τον Ορτέγκα. Ελπίζουμε ότι θα γίνουμε πιο απειλητικοί και θα μπορέσουμε να σκοράρουμε".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ