ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Μυστικό για την παραμονή η έδρα μας"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπάμπης Τεννές παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Πλατανιά πως η έδρα της Λαμίας θα είναι το μυστικό όπλο για τη παραμονή της ομάδας στη Super League Σουρωτή.

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη της Λαμίας κόντρα σε μια ομάδα που θα έχει τους ίδιους στόχους με αυτή έμεινε ο Μπάμπης Τεννές όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα.

"Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, η σπουδαιότερη απ' αυτές που έχουμε κάνει γιατί έγινε απέναντι σε έναν αντίπαλο που όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και αυτά τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά γιατί υπάρχουν έξι πόντου που διεκδικείς και είναι σημαντικό τουλάχιστον μέσα στην έδρα σου να κερδίζεις.

Τη μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος την είχε ο Πλατανιάς με το δοκάρι και τη χαμένη ευκαιρία αλλά νομίζω ότι η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Ήταν δίκαιη η νίκη, είχαμε και άλλες ευκαιρίες. Τα παιδιά έκαναν καλή προσπάθεια, ο κόσμος μας βοήθησε και νομίζω το μυστικό για τη παραμονή μας στην κατηγορία θα είναι η έδρα μας. Και ο κόσμος θα πρέπει να συνεχίσει να μας στηρίζει με ακόμα μεγαλύτερη διάθεση και προσέλευση ώστε να πετύχουμε τον στόχο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια και τη νίκη".

Είδαμε έναν καινούριο άσο να βγαίνει από το μανίκι, να έρχεται από τον πάγκο και να βοηθάει, θα δούμε και άλλους τέτοιους παίκτες;
"Δεν έχω παράπονο από κανένα ποδοσφαιριστή που έχω χρησιμοποιήσει αλλά και τα παιδιά που δεν έχουν παίξει. Ανάλογα με τις ανάγκες του παιχνιδιού γίνονται και οι επιλογές. Είναι πολύ σημαντικό να έρχονται παιδιά από τον πάγκο και να βοηθάνε γιατί έτσι γίνεται και μάγκας ο προπονητής, ότι έκανε σωστές αλλαγές και μακάρι να συνεχίσει αυτή η επιτυχία και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Έχω 26-27 παιδιά και μπορεί να φαίνεται ότι χρησιμοποιούμε λίγους παίκτες αλλά η διάθεση που δείχνουν τα παιδιά είναι πολύ καλή".

Ο Βάντερσον τι έπαθε;
"Του έκαναν μια ένεση στη μέση, νομίζω είναι καλό σκαρί, του αρέσουν και λίγο τα πεσίματα οπότε δε νομίζω ότι αντιμετωπίσει προβλήματα".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ