ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι το αποτέλεσμα"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, υποστήριξε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την ΑΕΚ πως η ομάδα δεν κατάφερε να πάρει κάτι καλό από την αναμέτρηση λόγω των αρκετών απουσιών που είχε.

Η Λαμία ηττήθηκε με από την ΑΕΚ με τον Μπάμπη Τεννέ στη συνέντευξη Τύπου να υποστηρίζει πως έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών αλλά όχι από το αποτέλεσμα.

Όπως τόνισε η Λαμία δεν μπορούσε λόγω των απουσιών που είχε να πάρει περισσότερα από το παιχνίδι κόντρα στους "κιτρινόμαυρους".

"Είχαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς, το οποίο έγινε δυσκολότερο λόγω των πολλών απουσιών που είχαμε με τιμωρίες και τραυματισμούς. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τρία πολύ δύσκολα ματς στην εβδομάδα αλλά είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Δίκαιη η νίκη της ΑΕΚ, δεν το συζητάμε. Έρχονται κι άλλα πολύ δύσκολα ματς για εμάς, πρέπει να ανταποκριθούμε, το μυαλό μας πλέον είναι στον αγώνα που έρχεται με τον Ατρόμητο.

Όταν χάνεις το ματς δεν μπορείς να είσαι ευχαριστημένος αλλά σήμερα είχαμε στο γήπεδο παιδιά που δεν είχαν παίξει καθόλου φέτος. Νομίζω στάθηκαν καλά κόντρα σε πολύ δυνατό αντίπαλο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια, όχι από το αποτέλεσμα".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ