ΛΑΜΙΑ

Τεννές: "Έχουμε μείνει σε μεγάλο βαθμό στη Super League"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, υποστήριξε ότι η ομάδα της Φθιώτιδας έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της Super League.

Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος, νίκησε 1-0 τη Λαμία στο Αγρίνιο, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Super League, αλλά η ομάδα της Φθιώτιδας αύξησε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από την Κέρκυρα με δυο αγωνιστικές εναπομείνασες.

Ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Μπάμπης Τεννές, υποστήριξε ότι οι "κυανόλευκοι" έχουν εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή τους στη Super League Σουρωτή. "Όταν έρχομαι σε αυτό το γήπεδο νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση γιατί έχω περάσει εξαιρετικές στιγμές. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό το μέρος και ο χώρος αυτός. Ο Παναιτωλικός κέρδισε δίκαια, ήταν καλύτερος.

Είχαμε ελλείψεις αλλά δε μας έκανε ιδιαίτερες φάσεις. Αν δεν λειτουργούσαμε λίγο απερίσκεπτα στη φάση του πέναλτι, ενδεχομένως να παίρναμε και το βαθμό. Νομίζω ότι μετά τα σημερινά αποτελέσματα έχουμε παραμείνει σε πολύ μεγάλο βαθμό στη Super League και που ήταν ο στόχος από την αρχή της χρονιάς. Ενας στόχος πολύ δύσκολος. Καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ