ΛΑΜΙΑ

Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας

Συνεχίζονται οι εργασίες στο ΔΑΚ Λαμίας

Συνεχίζονται οι εργασίες (προβολείς, πάγκοι) στο ΔΑΚ Λαμίας προκειμένου να μπορέσει η ομάδα της Φθιώτιδας να αγωνιστεί στην έδρα της όσο το δυνατόν νωρίτερα στη Super League. Πρόβλημα με το στέγαστρο, προς Περιστέρι με Ολυμπιακό.

Στην ανακοίνωση του προγράμματος για τις δύο πρώτες αγωνιστικές της Super League, ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της "νεοφώτιστης" της πρώτης κατηγορίας του πρωταθλήματος (με Ολυμπιακό) δεν συνοδευόταν από την έδρα διεξαγωγής της αναμέτρησης.

Κι αυτό γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμο το ΔΑΚ της πόλης της Φθιώτιδας. Η φυσική έδρα της ομάδας, δηλαδή, και εκ των βασικών συντελεστών ανόδου της από τη Stoiximan.gr Football League στη Super League.

Οι εργασίες συνεχίζονται πυρετωδώς στη Λαμία και σκάφτηκαν οι βάσεις για τους νέους πάγκους των ομάδων, ενώ έπεσαν οι βάσεις για τους νέους προβολείς.

Αυτό που προβληματίζει τη διοίκηση της ομάδας είναι η τοποθέτηση στεγάστρου, καθώς είναι η διαδικασία που απαιτεί το μεγαλύτερο χρόνο.

Με τα τωρινά δεδομένα, η αναμέτρηση των "κυανόλευκων" με τους "ερυθρόλευκους" θα διεξαχθεί στο Περιστέρι (έχει δηλωθεί ως δεύτερη έδρα της ομάδας στη διοργανώτρια αρχή).

Photo credits: LamiaNow

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ