ΛΑΜΙΑ

Στον "αέρα" ο Βάντερσον για πειθαρχικό παράπτωμα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός της Λαμίας, Βάντερσον, υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Πέμπτης (7/12), δεν ταξιδεύει στα Ιωάννινα για το ματς με τον ΠΑΣ και το μέλλον του στους "κυανόλευκους" είναι αμφίβολο.

Χωρίς τον Βάντερσον θα ταξιδέψει η Λαμία για τα Ιωάννινα και την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα (10/12) στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα στην προπόνηση της Πέμπτης (7/12, 17:15) κι ο τεχνικός των "κυανόλευκων", Μπάμπης Τεννές, τον απέκλεισε από την αποστολή των Φθιωτών.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται να "τρέξουν" εξελίξεις για τον Νοτιοαμερικάνο. Αυτή τη στιγμή υπάρχει εκνευρισμός στις τάξεις των "κυανόλευκων". Οι επόμενες ημέρες θα αποβούν καθοριστικές για το μέλλον του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Για την πόλη της Ηπείρου δεν ταξίδεψαν οι τιμωρημένοι Παντελιάδης, Παπαδόπουλος, Ακόστα. Την αποστολή των "κυανόλευκων" απαρτίζουν οι εξής: Μελίσσας, Πίτκας, Ασίγκμπα, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Λινάρδος, Καραγιάννης, Πίτι, Φράγκος, Τσούκαλος και Βουό.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ