ΛΑΜΙΑ

Στη λίστα της Λαμίας ο Κλέιτον

Στη λίστα της Λαμίας ο Κλέιτον

Ο 34χρονος Βραζιλιάνος μέσος, Σίλβα Κλέιτον, είναι στη λίστα της Λαμίας σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση των Φθιωτών ενόψει της επόμενης σεζόν.

Μετά την Κύπρο και την Ομόνοια ψάχνει τον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό. Το σενάριο επιστροφής του Κλέιτον στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο μακρινό. Άλλωστε, ουκ ολίγες ομάδες της Super League έχουν ενδιαφερθεί για τον 34χρονο Βραζιλιάνο μέσο (μία από αυτές ήταν και η ΑΕΛ, αλλά δεν προχώρησε κατόπιν επιθυμίας του Αντρέ Πάους).

Το όνομά του βρίσκεται στη λίστα της Λαμίας. Οι "κυανόλευκοι" θέλουν έναν ποδοσφαιριστή με ποιότητα στη μεσαία γραμμή και ο Βραζιλιάνος είναι μια περίπτωση που πληροί τις προϋποθέσεις. Ο Κλέιτον ήλθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2002 για τον Μεσσηνιακό κι έκτοτε "στέριωσε" στην πατρίδα μας. Ακολούθησαν ο Απόλλων Καλαμαριάς, η ΑΕΛ, η Μέταλουργκ Ντόνετσκ, ο Παναθηναϊκός, η Καϊσερίσπορ, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ, η Ξάνθη, η Ελαζίγκσπορ, η Γκιοζτέπε και η Όμονοια.

Φυσικά, δεν είναι μια εύκολη περίπτωση, καθώς δεν είναι μόνον η ομάδα της Φθιώτιδας που ενδιαφέρεται για τον Βραζιλιάνο. Από την άλλη, όσο ο ποδοσφαιριστής δεν κλείνει κάπου, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ