ΛΑΜΙΑ

Σκέψεις για Μιτόσεβιτς στη Λαμία

VUK MITOSEVIC fudbaler Jagodine na utakmici finala Kupa Srbije protiv Vojvodine Novi Sad na stadionu Partizana, Beograd 07.05.2014. godine Foto: Marko Metlas
Fudbal, Jagodina, Finale, Kup Srbije, Vojvodina Novi Sad
VUK MITOSEVIC fudbaler Jagodine na utakmici finala Kupa Srbije protiv Vojvodine Novi Sad na stadionu Partizana, Beograd 07.05.2014. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, Jagodina, Finale, Kup Srbije, Vojvodina Novi Sad MARKO METLAS/ MN PRESS

Η Λαμία θα επιχειρήσει κάνει μια κίνηση της τελευταίας στιγμής για τη μεσαία γραμμή με τον 26χρονο Σέρβο, Βουκ Μιτόσεβιτς, να είναι ψηλά στη λίστα σύμφωνα με πληροφορίες. (video)

Ο Βιτάλι Πριντέτα αναμένεται στη Λαμία την Τετάρτη (30/1) το πρωί για τις τελικές συζητήσεις με τους "κυανόλευκους". Αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει με την ομάδα της Φθιώτιδας, η οποία ψάχνει για ακόμη μία κίνηση στη μεσαία γραμμή.

Στον χώρο των χαφ για την ακρίβεια, όπου ο Μπάμπης Τεννές έχει διαπιστώσει ανάγκη για ενίσχυση. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, μια από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην Πλατεία Ελευθερίας είναι αυτή του 26χρονου Σέρβου, Βουκ Μιτόσεβιτς.

Ο Μιτόσεβιτς γεννήθηκε στις 12 Φεβρουαρίου του 1991 στο Νόβι Σαντ και ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βοϊβοντίνα. Το 2009 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, όπου έμεινε μέχρι το 2013 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στην Πάλιτς. Ακολούθησε η Γιαγκόντινα, η Κάισαρ και 2016 πέρασε τα σύνορα της Σερβίας. Αγωνίστηκε στο Καζακστάν με τη φανέλα της Ακτόμπε. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίζεται στη Γιαβόρ, ενώ υπήρξε διεθνής στα μικρότερα κλιμάκια (Κ17, Κ19 και Κ21) της εθνικής ομάδας της πατρίδας του.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ