ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: "Χάλασα την υγεία μου για τη Λαμία, θα με κατηγορήσουν κιόλας;"

FOOTBALL LEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΑΜΙΩΤΗΣ / Eurokinissi Sports)
Παπαϊωάννου EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι λέει "ο κάθε πικραμένος" για το θέμα των εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ότι χάλασε την υγεία του για τη Λαμία, από την οποία πιθανότατα θα αποχωρήσει.

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου ξέσπασε μέσω του Star Κεντρικής Ελλάδας. Εξήγησε την απόφασή του να μπουν στο γήπεδο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (17/2, 19.30) μόνο οι κάτοχοι διαρκείας, λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει "τι γράφει ο κάθε πικραμένος στο facebook".

Υποστήριξε ότι άφησε την οικογένειά του και τη δουλειά του για την ομάδα, ότι χάλασε την υγεία του γι' αυτή και σημείωσε: "Θα με κατηγορήσουν κιόλας;" Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι στο τέλος της σεζόν πιθανότατα θα αφήσει τις μετοχές και θα αποχωρήσει.

Διαβάστε τι είπε: "Θέλω πάνω από όλα να προστατέψω την πόλη και την ομάδα, να μην γίνουν φασαρίες και καταστραφούν οι περιουσίες των ανθρώπων. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει το τι γράφει κάθε πικραμένος στο facebook και ότι δεν έρθει κανένας στο γήπεδο, ας μην έρθουν, δικαίωμά τους είναι. Δεν βγήκα ποτέ να παρακαλέσω κανέναν να έρθει. Επειδή κι εγώ τελευταία έχω πικραθεί από όσα συμβαίνουν, να τελειώσει αυτό το ματς, να τελειώσει αυτή η χρονιά, και όποιος είναι καλύτερος από εμένα, ας έρθει να πάρει και τα κλειδιά της ομάδας. Κάπου εδώ κι εγώ κουράστηκα.

Έχω προσωπικά θέματα, ως εδώ και μη παρέκει. Έχω πολλά προσωπικά προβλήματα και το πιθανότερο ενδεχόμενο είναι να μην παραμείνω. Οπότε δεν θέλω να αφήσω μια πόλη κατεστραμμένη. Αφήσαμε τις οικογένειές μας και τις δουλειές μας για αυτή την ομάδα, θα μας κατηγορήσουν κιόλας; Χαλάσαμε την υγεία μας, για όνομα του Θεού. Δεν καταλαβαίνω κανέναν και δεν βλέπω κανέναν πέρα από την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τη δουλειά μου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οριστικό: Δεν βγάζει εισιτήρια η Λαμία για το ματς με τον ΠΑΟΚ
Ακόμη πιο αυστηρά μέτρα από την ΕΛ.ΑΣ. για το Λαμία-ΠΑΟΚ
Επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ για το Λαμία - ΠΑΟΚ: "Μπλόκα παντού!"
TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ