ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: "Σκέψεις και φόβοι για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ"

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΛΑΜΙΑ - ΑΕΚ (Eurokinissi Sports / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)
Παπαϊωάννου EUROKINISSI SPORTS

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊάννου, εξέφρασε την ανησυχία του ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μετέφερε τη σκέψη να μπουν στο γήπεδο μόνο οι 1200 κάτοχοι διαρκείας. Διαβάστε όσα είπε. (AUDIO).

Το Σάββατο (17/2) η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την 22η αγωνιστική της Super League Σουρωτή και ο μεγαλομέτοχος της ομάδας της Φθιώτιδας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεν έκρυψε τους φόβους του ενόψει της αναμέτρησης που ακολουθεί, ύστερα από όσα προηγήθηκαν στα Γιάννινα με τους φίλους του Δικεφάλου.

Για τους φόβους του για τυχόν επεισόδια:

«Ευελπιστούμε ότι θα είναι ήσυχα τα πράγματα. Κόσμο θέλουμε, όμως, δεν κρύβω ότι υπάρχουν φόβοι. Δεν ξέρω αν πρέπει να είναι ελεύθερη η είσοδος ή να προχωρήσουμε σε μέτρα, σε συνεννόηση με την αστυνομική διεύθυνση, για να προφυλάξουμε τις δύο ομάδες. Σκεφτόμαστε ο αγώνας να διεξαχθεί μόνο με τα διαρκείας της Λαμίας στο γήπεδο.

Να μην υπάρξουν εισιτήρια. Σκεφτόμαστε αν θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τον κόσμο μέσα σε ένα τόσο μικρό γήπεδο και σε μια πολύ πυκνοκατοικημένη περιοχή. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι περίπου πέντε χιλιάδες άτομα, υπάρχουν 1200 διαρκείας. Σκεφτόμαστε να μπουν στο γήπεδο οι 1200 κάτοχοι διαρκείας και να μην υπάρξει διάθεση ελεύθερων εισιτηρίων».

Για το αν ο ΠΑΟΚ συμφωνεί στη μη διάθεση ελεύθερων εισιτηρίων:

«Δεν έχω μιλήσει με τον ΠΑΟΚ. Περιμένουμε να δούμε τι θα πει η αστυνομία και μετά θα επικοινωνήσω με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να διαπιστώσω τη γνώμη που έχουν. Ξέρω ότι μια τέτοια απόφαση προκαλεί οικονομική ζημιά σε μένα, όμως, θέλω να προστατέψω τις ομάδες. Αν γίνει κάποια φασαρία, δεν θα αντέξω το -3. Γιατί με αφαίρεση τριών βαθμών θα βρεθούμε στη Β’ Εθνική. Και δεν ξέρω ποιοι θα έρθουν σε αυτό το παιχνίδι».

Για το αν έχει κάποιες πληροφορίες για τυχόν επεισόδια που τον φοβίζουν:

«Δεν έχω συγκεκριμένες πληροφορίες, όμως, έχω σκέψεις και φοβίες. Είναι και τόσα μαγαζιά γύρω από το γήπεδο. Αν τυχόν γίνουν φασαρίες και τα σπάσουν, ποιος τους ακούει την άλλη μέρα; Δεν προεξοφλώ τίποτα. Γι’ αυτό είμαι σε συνεννόηση με την αστυνομία, να δούμε ποια απόφαση θα βγει από το Υπουργείο, αν βγει, και να δούμε πώς θα το διαχειριστούμε. Μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχουμε καταλήξει».

Για το αν φοβάται πως μπορεί να υπάρξει εμπλοκή οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ:

«Υπάρχουν στην πόλη σύνδεσμοι του Ολυμπιακού και τη ΑΕΚ. Δεν μπορώ να ισχυριστώ αν αυτό χειροτερεύει τα δεδομένα ή όχι. Εγώ απλά θέλω να προστατέψω τις ομάδες. Αν χρειαστεί, θα μπουν μόνο τα διαρκείας. Δεν θα ριψοκινδυνεύσω ούτε την περιοχή που είναι το γήπεδο, ούτε την πόλη, ούτε τις ομάδες. Και όταν λέω ομάδες, εννοώ και τον ΠΑΟΚ. Καμιά φορά είναι προτιμότερο κάποιοι να δουν ένα παιχνίδι από την τηλεόραση, παρά να έχουμε προβλήματα.

Βλέπουμε τις τιμωρίες που επιβάλλονται, και φέτος και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι κακοπροαίρετο, είναι για την προστασία των ομάδων. Το πολύ μέχρι αύριο θα βγει επίσημη ανακοίνωση για το τι θα ισχύσει. Ο ΠΑΟΚ δεν θα έχει τόσο μεγάλη ευθύνη, γιατί η έδρα είναι δική μας. Ο πρώτος που αποφασίζει είμαι εγώ και μετά ο ΠΑΟΚ. Δεν έχει την κύρια ευθύνη ο ΠΑΟΚ».

Για τους μεμονωμένους ΠΑΟΚτσήδες που θέλουν να δουν το παιχνίδι:

«Και στη Λαμία υπάρχουν ΠΑΟΚτσήδες που παραπονούνται γιατί θέλουν να δουν την ομάδα τους. Τι πρέπει να κάνουμε; Το χατίρι των ομάδων ή των φιλάθλων; Μακάρι να μπορέσουμε να συνδυάσουμε και τα δύο. Τονίζω πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον ΠΑΟΚ ή τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Βλέπετε πόσο λεπτά είναι διαμορφωμένα τα πράγματα στη βαθμολογία. Η τιμωρία έστω και μιας ομάδας μπορεί να ανατρέψει τα πράγματα».

Photo credits: Eurokinissi

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style
TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ