ΛΑΜΙΑ

Παπαϊωάννου: "Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται"

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
Vellidis, Lamia (eurokinissi) EUROKINISSI

Ο ισχυρός άνδρας της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μίλησε στο Sport24.gr αναφορικά με τις καταγγελίες και το εξώδικο του Μάρκου Βελλίδη κατά της Λαμίας υποστηρίζοντας πως δεν πίστευε στα όσα είδε και όσα άκουσε.

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου μέσω του Sport24.gr θέλησε να τοποθετηθεί για το εξώδικο και τις καταγγελίες του Μάρκου Βελλίδη εις βάρος της Λαμίας και του ίδιου προσωπικά.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Φθιώτιδας αρχικά τόνισε πως δεν πίστευε σε όσα είδε και άκουσε και εν συνεχεία το μοναδικό σχόλιο που θέλησε να κάνει είναι πως "όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται".

Σημείωσε μάλιστα πως και η Λαμία θα ακολουθήσει τη νομική οδό αλλά τόνισε πως ο Βελλίδης μετέχει στις προπονήσεις και είναι απόφαση του νέου προπονητή, Άκη Μάντζιου, αν θα τον συμπεριλάβει στα πλάνα του για το επόμενο ματς.

Αναλυτικά σημείωσε:

"Δεν πιστεύουν τα μάτια μου σε αυτά που βλέπω και ακούω, Το μοναδικό μου σχόλιο για το εξώδικο του Βελλίδη είναι "όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται" που λένε και στο χωριό μου. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι άλλο. Θα ακολουθήσουμε τη νόμιμη οδό τις επόμενες μέρες.

Αποτελεί μέλος του συλλόγου, προπονείται με την ομάδα, είναι απόφαση του Μάντζιου αν θα παίξει στο παιχνίδι της Κυριακής. Εγώ δεν έκανα, ούτε θα κάνω ποτέ τον προπονητή. Αφήνω το ποδόσφαιρο σε αυτούς που το ξέρουν καλύτερα".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ