Παπαϊωάννου: "Έχει κλείσει ο κύκλος μου στη Λαμία"

Παπαϊωάννου

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Λαμία, Πανουργιάς Παπαΐώαννου, υποστήριξε ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στην ομάδα της Φθιώτιδας, ενώ όπως τόνισε χαρακτηριστικά: "καλύτερα πολεμιστής στο Ιράκ, παρά τρία χρόνια στη Football League".

"Βόμβα" έριξε ο Πανουργιάς Παπαΐώαννου μιλώντας στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Λαμία, "FM - 1", καθώς ξεκαθάρισε ότι "έχει κλείσει ο κύκλος του στη Λαμία". Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο στόχος ήταν η παραμονή από την αρχή. Οι ομάδες που παίζουν για πρώτη φορά, είναι αυτές που άμεσα κινδυνεύουν. Συνετέλεσαν πολλοί παράγοντες προς την επίτευξη. Η διοίκηση, ο προπονητής, αλλά πάνω από όλα τα παιδιά.

Είναι νωρίς αυτή τη στιγμή. Έχουμε το ματς στη Λάρισα που θα το παίξουμε στα ίσα. Ο καθένας μπορεί να σχολιάζει και να λέει ο,τι θέλει. Θα κάτσουμε με τη διοίκηση να συζητήσουμε.

Ο κάθε άνθρωπος κλείνει ένα κύκλο, κλείνει τον κύκλο του και πρέπει να έλθει νέο αίμα, νέοι παράγοντες. Έχει κλείσει πλέον ο κύκλος μου στη Λαμία. Να δούμε την επόμενη ημέρα, να γίνει πιο εξωστρεφής. Να βρεθούν νέοι παράγοντες. Εγώ έχω επτά χρόνια στη Λαμία. Βρήκα ένα τίποτα, πέτρινα χρόνια.

Πέρασα τρία χρόνια στη Football League, καλύτερα να είχα πάει στο Ιράκ να πολεμήσω, παρά να ήμουν τρία χρόνια σε αυτή την κατηγορία. Ήταν το μεγαλύτερο πανεπιστήμιο.  Όποιος αναλάβει την ομάδα, θα είμαι κοντά, από τους μεγάλους χορηγούς της ομάδας. Δεν είναι μόνο οι χορηγίες. Πρέπει να βρούμε αυτόν που θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας. Μακάρι να έχω τα κουράγια να συνεχίσω".

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24