ΛΑΜΙΑ

Παπαδόπουλος: "Η σούμα είναι ικανοποιητική. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα"

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην ευφυΐα του Βιγιαφάνιες και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επίσης, είπε πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.

Ο τερματοφύλακας της Λαμίας, Νίκος Παπαδόπουλος, στάθηκε στην ευφυΐα του Βιγιαφάνιες στο γκολ που δέχτηκε και δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια της Λαμίας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Επίσης, είπε πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. συγκεκριμένα ανέφερε στη Nova μετά την ισοπαλία με το "τριφύλλι" ( 1-1) για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή:

"Τα συναισθήματα είναι ανάμεικτα αλλά πιστεύω πως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα. Λίγο ακόμα και θα παίρναμε τη νίκη. Ίσως είναι και η ευφυΐα του Βιγιαφάνιες στο γκολ, μας δημιούργησε πολλά προβλήματα. Είναι λογικό να μη μπορούμε να παίξουμε το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο, είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και κάπως έτσι θα προσεγγίζουμε τα ματς μέχρι το τέλος. Η σούμα είναι ικανοποιητική. Είναι δύσκολο να πάρεις αποτέλεσμα από ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακό κτλ. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ