ΛΑΜΙΑ

Πανουργιάς προς Κούγια: "Αυτή τη φορά δεν θα είμαι τόσο γενναιόδωρος μαζί σου"

Πανουργιάς προς Κούγια: "Αυτή τη φορά δεν θα είμαι τόσο γενναιόδωρος μαζί σου"

Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου απάντησε στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε ζητήσει την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το Λαμία - Πανιώνιος, αποδίδοντας τον όρο "στημένο" στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας της Φθιώτιδας.

Ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου έκανε επίσημη δήλωση, απαντώντας στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε ζητήσει την παρέμβαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα για το Λαμία - Πανιώνιος, αποδίδοντας τον όρο "στημένο" στις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ομάδας της Φθιώτιδας. Μεταξύ άλλων, κάνει λόγο για διαστρέβλωση των λεγομένων του και για λάσπη.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Άσπονδε φίλε μου Αλέξη

Την προσφιλή σου τακτική να στρεβλώνεις την αλήθεια, να ερμηνεύεις κατά το δοκούν τα λεγόμενα των άλλων και να λασπολογείς εναντίον τους δεν την ξεχνάς.

Θα σου θυμίσω ότι δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που με παρακαλούσες να αποσύρω την καταγγελία σε βάρος σου για τα όσα συκοφαντικά είχες ισχυριστεί και τότε για εμένα και για τα οποία κλήθηκες σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, μετά από προηγούμενη δίωξη που ασκήθηκε εναντίον σου.

Τότε σε λυπήθηκα. Αυτή τη φορά Αλέξη δεν θα είμαι τόσο γενναιόδωρος μαζί σου.

Πανουργιάς Παπαϊωάννου"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ