ΛΑΜΙΑ

Παίρνει τον Μαστούρ της Μίλαν η Λαμία!

AC Milan midfielder Hachim Mastour smiles prior to the start of the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 18, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan midfielder Hachim Mastour smiles prior to the start of the Serie A soccer match between AC Milan and Sassuolo at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 18, 2014. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 20χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού, Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος εθεωρείτο το 2014 ως το μεγαλύτερο ταλέντο του πλανήτη. Στην Ελλάδα την Τρίτη (4/9), 200.000 ευρώ το συμβόλαιό του.

Ο Γιάννης Σκόνδρας βρίσκεται στα γραφεία της Λαμίας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Φθιώτιδας, αλλά οι "κυανόλευκοι" θα ενισχυθούν κι επιθετικά.

Βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 20χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό, Χασίμ Μαστούρ. Ο Αφρικανός αφέθηκε ελεύθερος από τη Μίλαν, στην οποία ανήκε από το 2015, το καλοκαίρι και μπορεί να υπογράψει μέχρι την 14η Σεπτεμβρίου.

Ο Μαστούρ είναι wonderkid, δεν είναι τυχαίο ότι από το 2014 μέχρι το 2016 εθεωρείτο το μεγαλύτερο ταλέντο της ηλικίας του στον κόσμο.

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και δόθηκε κατά σειρά δανεικός σε Μάλαγα (Ισπανία) και Τσβόλε (Ολλανδία). Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ιταλίας, αλλά σε επίπεδο ανδρών με του Μαρόκου. Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές φαίνεται ότι βρίσκονται κοντά.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Τρίτης (3/9) για να τελειώσει τη μετακίνησή του στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Οι ετήσιες απολαβές του θ' ανέρχονται δυνητικά σε 200.000 ευρώ. Οι πάγιες θα είναι στις 180.000 ευρώ, ενώ άλλα 20.000 ευρώ θα λογίζονται ως μπόνους. Αναμφίβολα το πιο υψηλό συμβόλαιο στην ιστορία της ομάδας από τη Στερεά Ελλάδα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ