ΛΑΜΙΑ

Οι τέσσερις "σωματοφύλακες" της Λαμίας

Οι τέσσερις "σωματοφύλακες" της Λαμίας

Η Λαμία βρίσκεται κοντά στην παραμονή της στην πρώτη κατηγορία στην παρθενική της συμμετοχή σε αυτά. Το Sport24.gr καταγράφει με τη βοήθεια της στατιστικής τους τέσσερις "σωματοφύλακες" των Φθιωτών.

Κανείς δεν φανταζόταν όταν ξεκινούσε η σεζόν ότι η Λαμία θα κατάφερνε να σταθεί χωρίς να κινδυνεύει στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή. Άλλωστε είναι η παρθενική της συμμετοχή στην πρώτη κατηγορία.

Κι όμως βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής. Κάνοντας, παράλληλα, εκπληκτική - για τα δεδομένα - πορεία στο Κύπελλο Ελλάδας, καθώς άφησε έξω τον Παναθηναϊκό. Η επίσημη στατιστική του ελληνικού πρωταθλήματος "δείχνει" τους τέσσερις "σωματοφύλακες" των Φθιωτών. Ένα σε κάθε γραμμή, οι οποίοι με τις εμφανίσεις τους "τράβηξαν" όλη την ομάδα.

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο "κέρβερος" των "κυανόλευκων". Πήγε στο Καρπενήσι για να δοκιμαστεί, έπεισε τον Μπάμπη Τεννέ κι αποκτήθηκε. Δεν έφθασε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ως βασικός, αλλά έγινε και με το "καλημέρα". Εξαιρετικές επεμβάσεις, εξαιρετικές εμφανίσεις στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Έχει αγωνιστεί σε 22 ματς εκ των 26 μέχρι τώρα. Στα υπόλοιπα δεν αγωνίστηκε, γιατί ήταν τιμωρημένος. Βέβαια, δεν είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα της Λαμίας, καθώς όπως έχει αποκαλύψει το Sport24.gr, ο Αστέρας καραδοκεί.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Παπαδόπουλος EUROKINISSI SPORTS

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ

Φύσει και θέσει αρχηγός. Η εμπειρία του Μακεδόνα αμυντικού, αδιαμφισβήτητη. Βασικό κι αναντικατάστατο μέλος της αρχικής ενδεκάδας, είναι "υπεύθυνος" για την εξαιρετική αμυντική συμπεριφορά της ομάδας της Ρούμελης. Πρώτος σε επεμβάσεις (102), όπως καταγράφει και η στατιστική υπηρεσία. "Όπλο" των Φθιωτών ήταν η άμυνα. Αυτή την οδηγεί με ασφάλεια - κατά πάσα πιθανότητα - στην παραμονή. Πότε με παρτενέρ τον Κουκόλη, πότε με τον Ασίγκμπα και πότε με τον Μπεν Τζεμιά, ο Αναστασιάδης αποτελεί εγγύηση στα μετόπισθεν.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΜΑΡΚΟ ΜΠΛΑΖΙΤΣ

Αποτέλεσε τον MVP της ομάδας σε πολλά ματς. Η "ήρεμη δύναμη". Ο Σέρβος αμυντικός μέσος με παραστάσεις από Σερβία, Ουζμπεκιστάν και Ρωσία έχει χάσει μόλις δύο ματς, έχει βάλει 2 γκολ ενώ - αν κι αμυντικός μέσος - είναι ο δεύτερος σε τελικές προσπάθειες, αλλά και δεύτερος στα σουτ εκτός περιοχής. Πρώτος όμως σε μεταβιβάσεις. Η ανωτέρω αριθμητική αποδεικνύει τη πληθωρική συνεισφορά του Σέρβου.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΠΙΤΙ

Αναμφίβολο το πιο μεγάλο όνομα με βάση το βιογραφικό που φόρεσε τη φανέλα της ομάδας. Δεν έμεινε, ωστόσο, στα χαρτιά, αλλά το απέδειξε και στον αγωνιστικό χώρο. Ο Καταλανός στα 36 του έτη, έβγαλε όλη τη σεζόν και ξεχώριζε σαν τη "μύγα μες στο γάλα" στον επιθετικό τομέα των "κυανόλευκων". Έχει τα περισσότερα γκολ (4), είναι πρώτος σε τελικές προσπάθειες, πρώτος σε σουτ εκτός περιοχής, πρώτος σε ασίστ.

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ