ΛΑΜΙΑ

Νέο "όχι" σε Λαμία για ΔΑΚ

Νέο "όχι" σε Λαμία για ΔΑΚ
Λαμία γήπεδο

Κλιμάκιο της επιτροπής αδειοδότησης επισκέφθηκε τη Δευτέρα (18/9) το ΔΑΚ Λαμίας με τη γνωμοδότηση να είναι εκ νέου αρνητική. Καθοριστικός ο νέος έλεγχος, πιθανότατα σε μία εβδομάδα (25/9) για την έδρα του Λαμία - Πανιώνιος (2/10, 19:30).

Η Λαμία έχει "κλέψει" τις εντυπώσεις με την εικόνα που έχει παρουσιάσει απέναντι σε Ολυμπιακό κι ΑΕΚ στο πρωτάθλημα της Super League Σουρωτή. Ωστόσο, οι κάτοικοι της πόλης δεν έχουν καταφέρει να χαρούν την παρθενική παρουσία των "κυανόλευκων" στην πρώτη κατηγορία ακόμη.

Κι αυτό γιατί τα δύο μέχρι τώρα εντός έδρας ματς των Φθιωτών - με "κιτρινόμαυρους" κι "ερυθρόλευκους" - έχουν διεξαχθεί στο Περιστέρι λόγω ακαταλληλότητας του ΔΑΚ.

Το επόμενο εντός έδρας ματς είναι με τον Πανιώνιο (2/10, 19:30) για την 6η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Αλλά κι αυτό, προς το παρόν, μοιάζει αβέβαιο εάν θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας.

Κλιμάκιο της επιτροπής αδειοδότησης επισκέφθηκε τη Δευτέρα (18/9) το ΔΑΚ Λαμίας με τη γνωμοδότηση να είναι εκ νέου αρνητική. Το νέο "όχι" έφερε προβληματισμό στο Δήμο Λαμίας (υπεύθυνος για την καταλληλότητα και τις επισκευαστικές εργασίες είναι ο Δήμος και όχι η ομάδα) και πλέον η τύχη της έδρας διεξαγωγής της αναμέτρησης με τους "κυανέρυθρους" εξαρτάται από τον νέο έλεγχο.

Αυτός θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα με πιθανότερη ημερομηνία την επόμενη Δευτέρα 25 Σεπτέμβρη.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ