ΛΑΜΙΑ

Μπλάζιτς: "Γιατί όχι Ευρώπη του χρόνου;"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο μέσος της Λαμίας, Μάρκο Μπλάζιτς, υποστήριξε ότι οι "κυανόλευκοι" θέλουν ακόμη δύο νίκες να "κλειδώσουν" την παραμονή κι έθεσε ως στόχο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη μεθεπόμενη σεζόν.

Στον Sport24 Radio 103,3 και την εκπομπή "Οι κουτσομπόληδες" με τους Δημήτρη Σαμόλη και Βασίλη Τεμπέλη φιλοξενήθηκε ο Σέρβος μέσος της Λαμίας και σκόρερ του δεύτερου γκολ της εκτός έδρας νίκης (1-2) με τον Πλατανιά, Μάρκο Μπλάζιτς.

Υποστήριξε ότι οι "κυανόλευκοι" θέλουν ακόμη δύο νίκες να "κλειδώσουν" την παραμονή κι έθεσε ως στόχο την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη μεθεπόμενη σεζόν.

Για το αν έχει εξασφαλίσει η Λαμία την παραμονή της στην κατηγορία: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει, αφού υπάρχουν ακόμα αρκετά παιχνίδια. Έχουμε επτά πόντους διαφορά από την προτελευταία ομάδα, τον Απόλλωνα, ο οποίος έχει και πολύ κακό πρόγραμμα στην συνέχεια. Στόχος μας είναι να πάρουμε δύο ακόμα ματς.

Για μας είναι πολύ σημαντικό να μείνουμε στην κατηγορία. Αν το πετύχουμε, τη νέα σεζόν θέλουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και γιατί όχι να διεκδικήσουμε την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις".

Για το (4/3, 19:30) ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: "Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και για τους δύο, διότι ο Ολυμπιακός παίζει χωρίς κόσμο".

Για την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο: "Ο ΠΑΟΚ είναι η πιο δυνατή ομάδα και ακολουθεί η ΑΕΚ. Χωρίς να ξέρω τι θα γίνει με την τιμωρία, ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να τερματίσει πρώτος, καθώς πρώτη φορά τον βλέπω σε τόσο κακή κατάσταση".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ