ΛΑΜΙΑ

Με Βάντερσον κόντρα στον Παναθηναϊκό η Λαμία

Με Βάντερσον κόντρα στον Παναθηναϊκό η Λαμία

Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή της Λαμίας για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό τον Βάντερσον ο οποίος επανέρχεται μετά το πειθαρχικό παράπτωμα που είχε υποπέσει.

Με τον Βάντερσον ο οποίος επανέρχεται σε αποστολή της Λαμίας μετά τη σιωπηρή τιμωρία και τον αποκλεισμό του από αγώνες πρωταθλήματος λόγω πειθαρχικού παραπτώματος θα υποδεχθεί ομάδα του Μπάμπη Τεννέ τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη το απόγευμα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έλειψε από τα ματς με ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ για τη Super League αλλά πλέον επιστρέφει και όλα δείχνουν πως η τιμωρία του έλαβε τέλος. Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαδόπουλος, Αναστασιάδης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/12, 17:15) με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο Ελλάδας. Ο προπονητής Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή.

Πρόκειται για τους: Μελίσσα, Πίτκα, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλο, Αναστασόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Λινάρδο, Πίτι, Τσούκαλο, Μανιά, Πατσαρουχα, Βάντερσον και Βουό.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλο, Κουτρομάνο, Αναστασόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Φράγκο, Μπουλούλη, Λινάρδο, Πίτι, Τσούκαλο και Βουό".

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ