ΛΑΜΙΑ

Με Μπούντνικ κόντρα στον Αστέρα

Με Μπούντνικ κόντρα στον Αστέρα

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, συμπεριέλαβε τον νεοαποκτηθέντα Εβγέν Μπούντνικ για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα. Εκτός ο τιμωρημένος Αναστασόπουλος. Αναμένεται στη Φθιώτιδα ο Άστσεριτς.

Η Λαμία υποδέχεται τον Αστέρα (21/1, 17:15) στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας για την 18η αγωνιστική της Super League Σουρωτή με στόχο τη νίκη και μόνο. Άλλωστε, οκτώ ματς χωρίς νίκη σε επίπεδο πρωταθλήματος μετρούν οι "κυανόλευκοι".

Μάλιστα, δεν έχουν νικήσει στα τελευταία τέσσερα εντός (ισοπαλίες με Κέρκυρα και Παναιτωλικό, ήττες από ΑΕΛ και Ξάνθη). Ο Μπάμπης Τεννές συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Ουκρανό νεοαποκτηθέντα επιθετικό, Εβγέν Μπούντνικ. Εκτός αποστολής είναι ο Νίκος Αναστασόπουλος. Λίγο-πολύ γνωστό, καθώς εκτίει την τιμωρία του λόγω συγκομιδής κίτρινων καρτών.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Μελίσσα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Βασιλαντωνόπουλο, Όμο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Μπουλούλη, Ακόστα, Πίτι, Ορτέγκα, Τσούκαλο, Βάντερσον, Μπούντνικ και Βουό. Μετά από 17 ματς στη Super League Σουρωτή, η ομάδα της Ρούμελης έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς, ενώ αυτή της Πελοποννήσου δέκα περισσότερους (26).

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ Ο ΑΣΤΣΕΡΙΤΣ

Την ώρα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του Οτονιέλ Άρσε (διαθεσιμότητα ξένων), ο Νίκολα Άστσεριτς για τον οποίον σας ενημέρωσε το Sport24.gr την Παρασκευή (18/1), αναμένεται στη Λαμία. Ίσως και να παρακολουθήσει από τις εξέδρες του γηπέδου την αναμέτρηση με τον Αστέρα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ