ΛΑΜΙΑ

Με Μπεν Τζεμιά κόντρα στον ΠΑΟΚ

Με Μπεν Τζεμιά κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, συμπεριέλαβε για πρώτη φορά στην αποστολή τον νεοαποκτηθέντα, Σελίμ Μπεν Τζεμιά. Εκτός ο Άντρονικ, ξανά ο Πριντέτα και οι Κουκόλης, Αναστασόπουλος.

Η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17/2, 19:30) στο ΔΑΚ της πρωτεύουσας της Φθιώτιδας στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή και ο τεχνικός των "κυανόλευκων" επιφύλασσε μια έκπληξη.

Συμπεριέλαβε στην αποστολή τον έναν εκ των δύο νεοαποκτηθέντων, Σελίμ Μπεν Τζεμιά. Δεν αποκλείεται ο 29χρονος Τυνήσιος κεντρικός αμυντικός να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αν κι αυτή τη στιγμή δεν είναι το ενδεχόμενο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Εκτός είναι το έτερο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα, ο 22χρονος Μολδαβός αμυντικός μέσος, Ντέιβιντ Άντρονικ. Αλλά κι ο Βιτάλι Πριντέτα, ο οποίος μένει ξανά εκτός πλάνων του Μπάμπη Τεννέ. Οι απουσίες των Αναστασόπουλου (τραυματίας) και Κουκόλη (τιμωρημένος και τραυματίας) ήταν αναμενόμενες.

Η αποστολή της Λαμίας: Παπαδόπουλος, Πίτκας, Αναστασιάδης, Μπεν Τζεμία, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Λινάρδος, Καραγιάννης, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Φράγκος, Βάντερσον, Αστσεριτς και Μπούτνικ.

Μετά από 21 ματς στη Super League Σουρωτή, η Λαμία έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 13η θέση της κατάταξης.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ