ΛΑΜΙΑ

Με Κρισάντους κόντρα στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
Λαμία EUROKINISSI SPORTS

Η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21/10, 20:30) με τον τεχνικό των Φθιωτών, Μπάμπη Τεννέ, να συμπεριλαμβάνει τον Μακόλεϊ Κρισάντους για πρώτη φορά στην αποστολή.

Το πρώτο (Ντακόλ) εκ των δύο τελευταίων μεταγραφικών αποκτημάτων μπήκε στην αποστολή για το ματς της Τούμπας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Ήλθε η ώρα να μπει και στο δεύτερο. Ο Νιγηριανός επιθετικός, Μακόλεϊ Κρισάντους, μπήκε για πρώτο φορά στην αποστολή των "κυανόλευκων" για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (21/10, 20:30).

Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μπάμπης Τεννές, επέλεξε 19 παίκτες και θα αποφασίσει ποιον θα αφήσει εκτός την τελευταία στιγμή. Μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιό του ο τραυματίας, Πατρίκ Βουό. Η Λαμία έχει σε επτά ματς, μία ισοπαλία, τέσσερις ήττες και δύο νίκες, επτά βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Παπαδόπουλο, Πίτκα, Αναστασιάδη, Κουκόλη, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλο, Παντελιάδη, Κουτρομάνο, Παπαργυρίου, Ομο, Μπλάζιτς, Καραγιάννη, Λινάρδο, Πίτι, Ακόστα, Βάντερσον, Τσούκαλο, Κρισάντους και Ντακόλ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ