ΛΑΜΙΑ

Λαμία: Χωρίς Σαράνοβ και Βασιλαντωνόπουλο στο ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάκης Χάβος επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΚ τον Σαράνοβ αλλά και τον Βασιλαντωνόπουλο που αγωνίζεται στην ομάδα της Φθιώτιδας ως δανεικός από τους "κίτρινους".

Με αλλαγές στη σύνθεση της θα παραταχθεί στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι Κυπέλλου της Τετάρτης (3/4) με την ΑΕΚ η Λαμία. Ο Μάκης Χάβος επέλεξε να αφήσει εκτός τον Σαράνοβ και να πάρει μαζί τους Μελίσσα, Κατσικά που είναι το δίδυμο γκολκίπερ στο θεσμό του Κυπέλλου.

Επίσης ο έμπειρος τεχνικός άφησε εκτός και τον Βασιλαντωνόπουλο ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα της Λαμίας ως δανεικός από τους κίτρινους.

Αντίθετα στην 21μελη αποστολή μετέχει ο Σκόνδρας ο οποίος είχε χτυπήσει στο ματς με τον Πανιώνιο και φαινόταν ότι θα έμενε εκτός αποστολής. Επίσης ο Χάβος έχει πάρει μαζί του και δυο νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτω των 18 ετών, που επιβάλει ο κανονισμός στο Κύπελο.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Μελίσσα, Κατσίκα, Αντέτζο, Καρυπίδη, Μπεχαράνο, Σκόνδρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Πλιάτσικα, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσο, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλούλη, Μπαράλες, Καραμάνο, Ασούμπρε, Τσούκαλο και Κωστίκα.

TAGS ΛΑΜΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ